Ko je tebi Koki kriv ća nisi dobar sa gazdom V.Gore?
A tamo ima 2500W-outputa!
U izvještavanju moraš bit precizan, istinit i objektivan. Samim tim, ne smiš čitatelje dovodit u možebitnu zabludu.
Idemo redom. Kralj Aleksandar je poklonio onu zemlju Planinarskom društvu Umberto Girometta iz Splita. Poslin su nastupili falsifikati, s ciljem da se parcelizira, i otme. U tome su i uspili. Drugovi.
Ono šta je gori, i šta se zove osnovno sredstvo RK Vidova gora, je plod milodara poduzeća, turističkih zajednica, i općina ciloga Brača. U objekt dovede doživotni predsjednik dicu iz Supetra na jednodnevni izlet, jedan put u godinu, poslika ih za možebitne donatore, rade u nekom benignom kontestu, i - forma je zadovoljena.
Gori nema od uređaja ništa, samo antene, koje su privatno vlasništvo, i koje će, kako čuh iz prve ruke, vlasnik odnit doma, ka svoje.
Uređaji su u predsjednika doma, jer, prostorije su iznad automat kluba, pa bi ih neko moga otuđit. On ih "čuva". Tako je čuva uređaje i u bivšem sustavu, u kasi TO, oba ključa su bila u njega.
Sve da su uređaji i antene gori, ja ne bi moga doć, zbog dva glavna razloga ; nisan stranac, i u Domovinskom ratu san bija na pravoj strani. Pametnima dosta.
P.S. TZ Milna je isto dala milodar za objekt, a radio klubu Milna, nikad, ni kune ! Isto u Bolu, plus Općina ! Zato jer su članovi iste Partije. Otac od bolskog načelnika je mene prijavija, prije 40 godina, Narodnoj miliciji u Supetar, da radin "subverzivnu" djelatnost, a ja radija u Kupu Narodne obrane SRH ! Je vidiš s kin ja navigajen, i ratujen, evo pola vika ? I, da me taj i takav pozove na Vidovu goru, puklo bi mi srce, na misto, odma, na dva dila. Bolje da me ne zove, ima svoje drugove... I ne samo u Supetar, nego i u Zagreb, jer mu je ta klika u HZTK i HRS dala , njemu i klubu, tri puta društveno priznanje, i novce, u neovisnoj Hrvatskoj ! I, onda se mi, dragovoljci Domovinskog rata, pitamo zašto smo se borili ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja