https://www.hamradio.hr/pomoc-radioklub ... ka-9a1aay/Pažljivo sam pročitao što su kolege napisali. Kao prvo, stavili su link na neku Fejsbuk stranicu, ta nismo svi korisnici istog, odmah nam isti hoće uvaliti kolačiće, za ostalo da ne govorim.
Kolege traže pomoć, a iz dostupnih riječi nije razvidno puno stvari, kolika je šteta, odokativno, i po procjeni stručne osobe, oni napisali broj računa, i, najlakše, šalji novac ! Ima i drugih vrsta pomoći, ali, na ovaj način, u startu traže SAMO novce.
Nisam protiv pomoći, uvijek sam pomagao, od pogorelaca, do onih u bezizlaznim i opasnim situacijama. Nikada nitko nije nazvao, ili poslao SMS, ili mail, i rekao jedno obično ljudsko hvala.
Jedna jedina osoba, supruga umrlog RA me je nazvala, nakon više od godine dana od njegove smrti, i zahvalila svojim riječima. Nemojte da vas moje riječi obeshrabre da ne pomažete, ali, budite spremni na ljudsku nezahvalnost.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja