Inače je direkcija Mediteranskih igara tiskala 440.400 Bianco qsl karata koje smo mi iz CBM slali širom ex YU i na ruke tegliti na poštu u centru grada. Sve gratis...
Ko je naučen, i obučen, da laže, ništa nije strano. Dobro je da nas ima još (nekoliko) živih koji mogu posvjedočiti da je gornja izjava, iz usta druga Gorana Grubišića - obična laž.
Istina je da je Direkcija MIS-a 79 samo plaćala račune, a da je, ispred radioamaterske organizacije bilo tijelo sastavljeno od RA iz Radio kluba Ante Jonić, YU2AKL (danas RK Split, 9A1AKL). Mi smo odradili kompletan posao, pa i dizajn, organizaciju tiska, i dotur QSL-ki klubovima i pojedincima. Jedini "posao" drugova iz RK Marjan je bio da nam dostave spisak pozivnih znakova, klupskih i osobnih, s naznakom količine karata za svaki znak. Shodno tome, odštampane karte su im bile DOSTAVLJENE u njihov klub, gdje su ih korisnici preuzimali. Ono što su oni "teglili" na poštu su bile njihove ispisane QSL-ke, zar smo im i to trebali raditi ?
Interesantno, prošlih mjeseci je drug Rolando pisao, bez trunke srama i stida, o preko 150 hrvatskih branitelja iz njihovog kluba, a u cijeloj 114. br. HV-e je bio JEDAN, moj načelnik veze !
Što upada u oči ? I jedan ,i drugi uzimaju podatke iz života i rada MOG matičnog kluba, i plasiraju ih kao da su iz RK Marjan.
Očito su ih (pre)dobro naučili drugovi iz JNA, u klubu, u JNA, i šire...
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja