Martine, jedan stari radio amater ima uzrečicu " MAJKE TI BOŽIJE BISTRIČKE" kako si se POSTAVIO KAO ODVJETNIK , a ne administrator HRS-a pitam ja tebe javno, jasno i glasno da nama svima ne meni odgovoriš : ZAŠTO BI HRS NAMA RADIO AMATERIMA NAPLAĆIVAO BILO KOJI POZIVNI ZNAK ??? Zar se s tim posebnim oznakama ne prenosi aktivnost 9A radio amatera u svijet, ne donose vrhunski rezultati, ne osvajaju diplome i ne prezentiraju manifestacije sve u svrhu promidžbe 9A radio amaterizma ... Zar mi ne plaćamo svome savezu članarinu koliku su oni predložili, izglasali i potvrdili svojim rukama ... zar taj isti HRS ne postoji radi nas i trebao bi raditi za interese svojih redovnih i vjernih članova ( a ne samo podobnih i poslušnih, ne AMERIKANACA i drugih stranaca sa nezakonito dodijeljenim trajnim 9A pozivnim oznakama ) .. zar taj naš savez ne postoji radi nas a ne mi radi njega ... Dok je Ljilja godinama bila u savezu njen glas je bio kao ozeblom sunce, ta žena je imala strpljenja saslušati svakoga i dosadnog i "prepametnog" i nikada se nije od nje čulo da je netko proganja ili dosadjuje i da će ga prijaviti za ometanje što sam danas na žalost čuo za pomoćnicu tajnice .. Pozivajući se na tvoje pitanje pitam ja tebe koja je onda razlika trenutno ... PRVI ću pristati na sva davanja HAKOMU jer vjerujem da nebi bilo javašluka, podobnih, poslušnih nego bi bili svi jednaki .. samo pod uvjetom da se u HAKOM-u othrvaju bezbrojnim pozivima iz HRS-a kad je u pitanju intervencija protiv nezakonitih radnji .. to što je savez ili stručna služba na čelu sa predsjednikom izigrala povjerenje odgovornih osoba u HAKOMu nisam kriv ja, 9A3SM, Hrvoje - 9A2M, Koki - 9A2JG zato što ukazujemo na odredjene neispravnosti nego oni koji te neispravnosti i nezakonitosti žele zagladiti za opet podobne i poslušne .. ne udaraj više floskule i iz poštovanja prema tvojim godinama ostaću na ovoj riječi .. nismo glupi tupi i blesavi da ne znamo svojom glavom razmišljati pa i neke stvari razumjeti .. Odlično ti je Adama napisao .. nije stvar naplaćivanja NEGO JEDNAKOG TRETMANA SVIMA .. VY 73 de Mato - 9A3SM
Komisija za pozivne oznake? What? Imamo pravilnik u kojem su definirani uvjeti. Što će nam komisija? Tajnica nije sposobna provjeriti da li onaj tko je predao zahtjev udovoljava uvjetima? VSS, višestruko nagrađivana bonusima, radioamaterka sa dugogodišnjim stažom a ne zna obaviti tako jednostavnu zadaću. Ajoj ...
Isto tako odluka Skupštine HRS da im se prizna kontinuitet rada (kao što piše u famoznom Članku 2 Statuta RK Vinkovci) ne prejudicira imovinsko-pravne odnose stare i nove udruge.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests