Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Mon Aug 29, 2022 2:28 pm

Je, je, tako i drug Rolando govori HAKOM-u, da je Koki krivo shvatija ! ;) Na ORA-i i SORA-i nije bilo svemoćne Partije ! Cijeli je proces bio zamišljen, i redovno realiziran kao plod rada i djelovanja SSOJ-e. Ako nisi zna, preko njih je i samozvani Doajen iša po Nepalu, Kini, Sudanu... Tek mi je poslin pokojni Futa reka da ih je poslala UDBA. Samo pokojni to nije krija. Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 29, 2022 4:04 pm

Ni u pionire ne bi ali bi mi obitelj stradala kao i tolike.Sve što je krvavi bravar osmislija i na silu natura,aj ća od mene.Ja san iša u švori na satove glasovira sa 6 godina.Odma iz Gospe od Zdravlja.Sve što u sebi ima riječ socijalizam,komunizam,meni je to gadljivo i ja to sa gnušanjem mičem od sebe.Dok mnogi plaču za Jugom ili imaju nostalgiju za tim vremenima,ja ka da nikad nisan živija u njoj.I više neću širit ovu priču.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 31, 2022 2:24 pm

https://arabih.ba/odrzan-medjunarodni-k ... hrvatskoj/
Slijedeći link sa HRS web naslovnice, dođoh do ovog članka. Što reći nego da Agitprop - radi ! Nisam ja ni sumnjao, ni trenutka.
Čitav članak odiše odama dobročinitelju i donatoru, i njegovim remote postajama. Za bolje pojašnjenje, OM Amar je odavna pod kapom RMR-a, kao jedini stalni iz BiH.
Cvele iz Pirot, Sven iz Švabije, Amar iz BiH. Pravo, i legitimno, kako tko gleda, i kakvu ima dioptriju. Mi, koji smo stvarali BiH, zajednicu triju jednakopravnih naroda, smo naročito na to osjetljivi. Kao što muslimani ne mogu birati (deklariranog) Hrvata da predstavlja Hrvate u Predsjedništvu BiH, tako ne mogu narečeni predstavljati BiH, na državnom nivou. Kud Hrvati i Srbi ?
Ovakvi kao ja, koji brane državotvornost BiH na cijelom svom teritoriju, a u isto vrijeme, jednaka prava i obveze sva tri konstitutivna naroda, koji tamo žive, su upravo pozvani da budu javni pro bono odvjetnici takvog otvorenog pristupa.
Izjave tipa "ima Hrvata u Sarajevu za jedan autobus", ili "imaju Srbi svoj entitet", samo pridonose razdoru, i podjelama u BiH, s nesagledivim posljedicama.
Nije slučajno da su Ameri upravo odabrali muslimane da im budu reprezentativni uzorak za , ili iz, BiH, ta piso sam, prije mjesec dana, kako je američki podsekretar izjavio, citiram, da "šta Hrvati hoće", i da "Srbi imaju svoje" ! Opasne izjave, u vunenim vremenima.

P.S. Treba priupitati druga Rolanda za remote postaju na Krku. Ili će nam pametni Martin razložno objasniti, kako je ona tamo od stoljeća sedmog, ali da smo mi neinformirani ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 31, 2022 4:53 pm

Oni i bogati muslimanski svijet podupiru tu musliimansku đamahirijicu na JI Europe.Prema tome ovaj skup nije slučajnost već samo slijed koji se valja.S tim što je ovdje u pitanju hobby.Pametni Martin to i onako ne razumi. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 31, 2022 6:37 pm

Lipo san ja napisa, PRIJE održavanja YOTA2022, da je osoba x izabrana u Org. odbor zadužena za kontakte s donatorom (ima), odnosno sa samim sobom. Drugovi iz BiH su to, svojim pisanjem, i potvrdili. Znači, sve je bilo, i ostalo, istina.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 31, 2022 6:41 pm

Veće su bila loga tih firmi,sponzora, od loga HRS-a.Svak za sebe može pogledati. fotke su još tamo.One uvijek govore više od tisuću riječi.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Sep 01, 2022 6:22 am

Ne samo tamo, nego i u F-hafenu ! A sve s blagoslovom i blagonaklonim odnosom vrha HRS-a. Razgovarao sam s mnogim članovima HRS-a, odgovor sviju se dadne sažeti u zajednički nazivnik : Gadljivo ! I budala znade da im nitko nije dao mandate za tu rabotu.
Agresivnim djelovanjem njihovog PR-a, zadnje tri godine nastoje zamotati govno u celofan, ali ih nešto ne ide. Smrdi, usprkos dva fila celofana, do nebesa...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Sep 01, 2022 7:55 pm

Smrde oni i bez celofana.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 02, 2022 6:01 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g75171#new

Točno se vidi koje su režimske osobe, a koje misle svojom glavom. I to šutljivu hrvatsku većinu ne brine ? Mislim da bi trebalo.
Da nam ga ponovo ne uvale, kao prije 7 godina kod izmjene Statuta, ili sitnim kozmetičkim izmjenama, kojima su bitno promijenili smisao Pravilnika, a u korist prekršitelja - kriminalaca. Tragedija je da je te "sitne" izmjene promovirao i forsirao sam predsjednik u korist i za aboliciju kriminalaca.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 03, 2022 6:27 am

Količinu gluposti koju možeš pročitati na sterilnom forumu, PRIJE javne rasprave o novom Pravilniku, ne može ni udarnik proizvesti. Ali, Martin, kao plaćeni odvjetnik stavova HRS-a i uskog kruga osoba, i njegovi istomišljenici , mogu. Zato nam, s pozicija sile, naturaju nakaradna njihova i tuđa mišljenja, kao jedina prava.

Čitam sve postove, pa i od 9A5BWT. Pošto čovjeka ne poznam, pođem na sveznajući qrz.com, vidim , bavi se ovim hobijem od kraja 2018, papirnate QSL-ke ne rabi. Znači, u nepune 4 godine bavljenja hobijem, misli da je akumulirao toliko saznanja da nam, kilometarskim postovima, može dijeliti lekcije ? Piše u stilu kao da je svaka njegova napisana rečenica aksiom ! A nije.

Nikada nisam, i neću tvrditi da mi starost i sjedine daju pravo da naglašavam pravovjernost i ekskluzivnost svojih stavova po ovom pitanju, dapače, stalno se preispitivam, u hodu. To se zove cijeloživotno učenje. S tim u vezi, od kako je počeo ovaj , dobro režirani i zamišljeni cirkus, razgovaram s svim poznatim RA u Hrvatskoj, imam i tonskih zapisa, ali većinom radim pisane zabilješke. Dobni okvir sudionika je bio ( i ostao) od 35 do 85, znači one kategorije, ili grupe, čije stavove mogu razumjeti.
Neću ovdje pripovijedati i objašnjavati tuđe stavove, mišljenja i prijedloge, no imam ih dovoljno da ih sakupim u jednu knjižicu. Vrlo su interesantna, i, ne razlikuju se, u suštini, od mojih stavova.

Od svih ću izdvojiti jedno, od prije neki dan. Nazvah ja jednog prijatelja, i RA, koji se vratio iz bolnice, da ga priupitam za junačko zdravlje. Razgovor je trajao više od 45 minuta, a na zdravstveni bilten je otpalo 2 minuta, ostalo, pogađate, na DXCC, remote, FT8/4... Kaže mi čovjek, citiram, "kako može figurirati na istoj DXCC mixed listi osoba koja je to odradila na FT vrstu rada, ili ona koja je koristila tuđu opremu, u tuđoj zemlji, na daljinu ?", pa nastavi, "ja sam se mučio dok sam odradio sve zemlje, čekao ekspedicije, provodio dane i noći uz stanicu, uzimao i slobodne dane u firmi, sada netko ostavi kompjuter da mu uradi nedostajuću DXCC zemlju, i pođe za drugim poslom ?"
Ima još njegovih korisnih pitanja i stavova, ali o tom , drugom prilikom.

Ono što mu najviše bode oči, kao i meni, jest Amer koji se kočoperi na DXCC mixed, kao 9A/američki znak. To je potvrda američkog neokolonijalizma, potvrda da mogu raditi iznimke, kao i u slučaju Kosova, samo zato jer glume svjetskog policajca, i jer su u njih i škare, i igla, i konac. To se zove politika diktata, politika jačega, politika mrkve i batine, samo moja generacija ne dočeka mrkvu. A od koga je, i ne treba nam, jer (američki) besplatan ručak je najskuplji.
Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK