Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Mon Aug 29, 2022 6:45 am

https://www.hamradio.hr/odrzan-radioama ... osor-2022/
Naravno da telegrafiju nitko i ne spominje. QSL karte još i manje. Naročito bode oči izraz "iskusni instruktori" ! To su ga sami sebi dali, ta akteri redovno pišu samo-hvalospjeve, i onda poslije, jedni druge predlažu za nagrade i priznanja. A ni ovo na Mosoru neće proći bez honorara, ta predviđen je u financijskom dijelu programa aktivnosti za 2022.g. Stoga, ne maslajte nas !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 29, 2022 9:57 am

Nemoj tako druže.Na jednoj fotki san ubra Benčericu :o Ima nade za mlade Hrvate :!:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 29, 2022 11:26 am

Slušaj pomnjivo, ovo je netom završio 14-i tečaj za neplivače na Mosoru, da ne bi mog imenjaka 9A2GA, ne bi ja održa CW vezu, ni vidija QSL kartu za vezu sa ZS ! Ovo ti je ka na ispovidnu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 29, 2022 12:11 pm

Oni će kazat da telegrafija odavno nije obvezna pri polaganju.Kad su je ono ukinuli,za čijeg predsjedanja? Perinog? Manje važno ali od tada pa na ovamo prevladali ŠTRUKABOTUNI i bla-bla operatori.Atroke Wi-Fi kad su "polagali" na Hvaru. :roll:

Rodila majka propaljic,da nosi motaljic. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 29, 2022 12:20 pm

A kad nije obavezna telegrafija, šta su je u nastupnoj informaciji reklamirali? Ja ću ti reć, jer SSB i štrukabotuni su pročitano štivo, čak i za ZTK činovnike. Telegrafija je iznad svega, svi to znaju, samo, jedno je proklamirano, a drugo životno, kao i uvijek.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 29, 2022 12:21 pm

Govore da dica ne vole telegrafiju.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 29, 2022 12:28 pm

Ajmo na počelo, a to je obitelj. Sve šta ugradiš u odgoj svog diteta, do 10-e ili 12-e godine, to mu je uklesano u možđane, ka 10 zapovijedi. Ako ti dite stalno učiš da mu udovoljavaš svakom hiru, ako mu dozvoljavaš da stalno ide lakšim putem u životu, napravio si radnog i životnog invalida, a on može volu rep iščupat.
Čitan, na raznim portalima, komentare ponovljene tučnjave na A1 Torcide i ostalih. Jedan je napisa, ka Sveto pismo, dajte in maškline, lopate i kolica u ruke, i na trasu nizinske željezničke pruge Karlovac-Rijeka, što nam je vlasti obećavaju već 100 godina.
Kad završe trasu, onda ih pusti doma.
Red, rad i disciplina.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 29, 2022 12:50 pm

Nije to ka kad si ti bija u njihovim godinama,ORA i sl. Sad moš nasrid puta ostavit macu,mašklin,motiku i mašur i sutra ćeš vas alat na isto misto nać. :o
Oni su za mobitel,kompić,auta,igrice,party-je a oni ekstremniji za tabletice,travu itd.
Ko će njima tuć tamo neki Morse kod? I to dragovoljno. :?
I kad in još ovi mentori reknu da je CW prevladana vrsta rada,aj ća!
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 29, 2022 1:32 pm

Zna san ja da ćemo mi doć na Laureatov rječnik ! Tako i on, javno govori, da san ja mastodont, zašteka u nekom vremenu, nisan iša ukorak s novotarijama, i povri svega iman PTSP ! Ako ćemo se zajebavat.
Ja san mora bit dva puta udarnik na lokalnim radnim akcijama, da bi se kvalificira za saveznu radnu akciju. A bilo bi me sram od matere, koja je bila udarnik na pruzi Šamac - Sarajevo, da nisan proša. I onda smo došli na SORA-u, i morali radit dvi smjene, jednu svoju, a drugu za Slovence, koji nikako nisu mogli ispunit normu. I, ništa nan se nije dogodilo, ostali smo živi, i ponosni. Izgradili smo radne ljude u nama.
Danas obitelji učinu invalide od dice, a bolećivi odnosi prema dici, u školi i hobističkim aktivnostima, samo to podupiru.
Rad nije nikome naškodija, samo ga je oplemenija.
Moš me i ti zvat mastodonton, ja se ne ljutin, samo pokažen udarničke značke i ordene rada. Pametnima dosta.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 29, 2022 1:41 pm

Sve si krivo shvatija.Pročitaj opet moj post ali između redova.Nije nesudjelovanje na radnim akcijama pokazatelj da je neko linčina!
Moga san i ja u ono vrime poć ali nisan tija ! A ti dumaj zašto? Nije teško skužit.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK