by 9a2jg » Wed Aug 24, 2022 5:28 pm
Gledam i čitam, relativno pametni ljudi, pišu pizdarije po sterilnom forumu. Dal' po zadatku, ili im je došlo, ne znam, ali prevladavaju bedastoće. Osim besplatnog reklamiranja pojedinih svjetskih tvrtki, ja ne nalazim smisla u pisanju prisebnih ljudi !
Naime, nije uopće pitanje, a još manje problem, hoće li netko izmjestiti svoju stanicu, napajati je UTP kabelom, ili telefonskim paricama, jer to nikad nitko nije uzeo u usta, niti će.
Diskutanti, ko kiša oko Kragujevca, tili bi biti jebeni, i pošteni, a to pak ne mre biti. Jenput jeban, nikad više njufer. Sićan se, ko danas, što smo pjevali, davno, na Vinkovačkim jesenima, u zoru, oko 6. "Daj mi mala, što li će ti biti, nečeš u njoj kupus kiseliti!"
Što je sukus problema ? Upravo opravdavanje bezakonja, i silna energija vladajućih, da preko Milina i Ulipa uvjere Hrvate da su bedasti, ali da oni to još ne znaju. Rekli bi im oni to nježno, ali to tako ne ide.
Uvik se sitin vica, iz mojih mladih dana : Momak dopratija curu do njene kuće, cmače se, ispod balature, on je mijesi, govori joj : Pusti, bar malo, samo glavić ? A mater, koja stoji u fermu, cilo vrime, iza škura, poviče : Ne daj, ćerce, kurac nema ramena !
Upravo poučak iz ovog vica treba biti zvijezda vodilja svakome tko ima namjeru, ili pokuša prodati HRS i Hrvatsku.
Poslije jebanja, nema kajanja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja