Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Aug 09, 2022 9:04 am

Pametni Martin piše (očito ne iz svoje glave) da HRS forum NE služi za komunikaciju sa vrhuškom i Stručnom službom. Zašto onda predsjednik zlorabi taj isti forum, i prodaje pamet, i lažne činjenice, a sve da bi tobože umirio nezadovoljno članstvo, u naravi da i dalje laže i prikazuje lažno stanje u HRS-u. Nameće svoja stanovišta, a ne da drugome da na istom mjestu iznese svoje argumente.
Nema D od demokracijer, ovo je autokracija s fašističkim obilježjima. Izopćeni sa foruma, bez prava žalbe, su dobili veću kaznu nego osuđeni ratni zločinac, koji je ubijao žene i djecu.
Pokojni Vincek, izbačen na pravdi boga velikoga, a iskorišten 1000 % od strane te iste vrhuške, na čelu s Pilatom. Imam i dokaze.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 10, 2022 7:50 am

Zovu me ljudi iz cile Hrvatske, pitaju me : Je li Koki, ko je onda predsjednik ? Svakome odgovaran isto: Zovite Karlovačku TV! Po pedigreu oba mogu biti, ta obojicu sam svojedobno prijavljivao, i prijave redovito bivale zadržane u ladicama Stručne službe.

Uvijek me fascinirao trenutno važeći zakon u RH, možeš biti najveći kriminalac, ako imaš dvadesetak tisuća kuna možeš otvoriti firmu. Za otvoriti obrt treba izvaditi potvrdu o nekažnjavanju, da nisi pod istragom, i za djela učinjena kao obrt odgovaraš cijelokupnom imovinom. Tvrtka, registrirana kao d.o.o. odgovara samo sa ulagačkim kapitalom, tj onih dvadesetak tisuća kuna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 12, 2022 6:38 am

Ili smo glupi i neuki ili nas obmanjujete i u prilozima na TV postajama (HRT, KA) čak i ovdje spominjući 30 (-ak) država. Priznajemo da to bude i 30 DXCC, samo ih ovdje pobrojite, ako uspijete :o
Dok s druge strane sami sudionici govore u raznim prigodama o 24 zemlje.
Ako nije, onda priznajte da na stvarnih 24 "lupate PDV", kako god on značio u vašim projekcijama.
Isto tako, iskusnijima u hvatanju YOTA znakova ide bolje, nekima manje bolje. Nema prevelike navale iz 9A kako je bilo za očekivati...

Od ove rukovodne garniture HRS-a smo naučili, pojedinačno i kolektivno, na laži i falsifikate, tako da nas više ništa ne čudi. Mene čudi kako Agitprop nije još žešći i agresivniji, ta pripremali su se za to 3 godine ! Ali, ima zemana, već vidim kako će se nakititi izviješća za HZTK... Povijest nas uči...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 13, 2022 6:41 am

Mora bit da je to neka moda, da svaki (doživotni) predsjednik ima "svoga" stranca na fitu, dal' je i na košti, ne znam. Pa tako u Supetru, Jezerima, Zagrebu... I dobro je dok se stranci komodaju u nečijem privatnom prostoru, loše je kad se, dozvolom "odgovorne osobe" komodaju u društvenom ! UPS, pogrešno sam se izrazio, točno bi bilo : Privatnom prostoru, opremljenom društvenim novcem. Bar je takvih privatno-društvenih feuda lijepi broj u Hrvatskoj. Pouka i poruka iz Karlovca jest da se svaki takvi opremi opremom za remote, jer je to budućnost za mlade. Tko se suprostavi toj tezi biti će odmah razapet, na Via Apia, ili na Remetinečkoj cesti. Jer, tko se smije usprotiviti aksiomu koji izlazi iz usta dvojca na pariće Milin-Ulip. Oni su prenosili HAKOM-u žarke vapijuće želje svekolikog RA puka u Rvata, koji ne mogu živiti bez remote-a. Baš kao svojedobno bez D-stara, HamSphere-a, ili DMR-a. Dok se drugačije ne naredi.

Mislija san pisat novom-starom predsjedniku HRS-a, ali ne znan kojemu. Dobro je što Saša ne pije, za razliku od Milina. Kad san ga, pred skupštinu 2016. , u dvorišnom kafiću u D-12 pitao šta će popiti, spustio je glavu, i promrmljao da neće ništa. Čovjek grešan, shvatio je, i prihvatio stanje. Lako je meni za vjernike, ali što ću s nevjernicima, kojih je gro u Savezu, a naročito u vrhu HRS-a.

Ima još, 13-i je, a nije petak, nego subota, zadnji dan YOTA2022. Comedia e finita.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 13, 2022 8:25 am

Sutra idu hvalospjevi na velebnim rezultatima.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 13, 2022 12:41 pm

Wrong ! Prije naručenih hvalospjeva treba utišati realne kritičare, ili , točnije rečeno, svaku slobodomisleću osobu. Zato služe pametni Martin, i njemu pridruženi oslonci vlasti. Pri tome ne biraju sredstva, rječnik, ni način komuniciranja. Jadni, ne znaju da će im se to obiti o glavu, jer, tko se maća laća, od njega i pogiba.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 22, 2022 3:17 pm

https://www.hamradio.hr/14-zvjezdano-selo-mosor/
Što ja volim kad netko zna pravilno rabiti hrvatski jezik. Tako drugovi napisaše, citiram, "da će se učiti telegrafija" ! Točno, jer se za 5 dana ne može (na)učiti telegrafija. To i vrapci na grani znaju.
Izraz "i tome slično" služi za zamaskiranje činjenice da nemaš što reći.
A da treba biti u zdravom tijelu i zdrav duh, svjedoči ispravan stav da djecu treba redovno voditi na kupanje.
Bućkajmo se, bućkajmo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 24, 2022 3:16 pm

Kako mi javlja pouzdanik OZNA-e, svi tečajci na ZS nisu naučili plivati. Stoga i nema onih izvješća, tipa Dan prvi, Dan drugi, itd.
U petak, prikosutra, je trudodan, u subotu se dijele diplome. ;)
A nešto je utanjija i nastavni kadar. Nema više jakih snaga iz Zadra. Nije ih bilo ni kod pribavljanja sredstava za YOTA2022.Tamo im je sve osigura pokojni Vincek. Znači, služi samo u IO za dizanje ruku. Kao svojedobno moj vršnjak iz Istre. Neko treba i to ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 25, 2022 3:20 pm

Oni "slave" 14.-i po redu kamp ZS. Trebali bi žalovati, jer po 14.-i put ja NISAM mogao čuti omladinca koji odozgo radi CW !
Po 14.-i put nitko neće dobiti QSL-ku, za održanu vezu ! Ili , možda hoće, možda ih već tamo indoktriniraju, koji su podobni amateri, kome treba slati, a kome ne ? Ne bi me začudilo, ta to je životni moto voditelja, i predsjednika, u jednoj osobi.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 28, 2022 1:05 pm

Svršit će i tin kurbin pir.Ništa vječno ne traje.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK