Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Mon Aug 01, 2022 9:55 am

Još čekamo izvješće o financiranju DXpedicije na Reunion 2019.Da vidimo koliko je love išlo iz zajedničkih sredstava a koliko iz osobnih?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 01, 2022 10:04 am

A Vanuatu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 01, 2022 10:27 am

JBG,onda ću o najskupljoj avio karti na svitu,last minute,Lufthansa za Brazil,2006. :o
Uvik smo pomagali potrebite. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 01, 2022 11:01 am

Nemoj, ka boga te molin... Sad će opet progovorit Hrle iz Davorovih usta !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 03, 2022 3:33 am

Kad san sa pokojnin Vincekom ćaskao, koga će Trijumvirat odabrat za predsjednika, on ispali iz prve : Častohlepnog, koji o sebi ima visoko mišljenje, jer je takvim najlakše manipulirati. Svaka mu se obistinila.

Kako sam , mjesecima prije objasnio, drug Laureat je odgovorna osoba u tri pravne osobe, RK Kaštilac, RK Marjan i HRS-u.
Prvi se raspa, od stotina štancanih operatora (na papiru), vuče na conteste samo maloga Roka. U CBM-u ne cveta cveće u naše preduzeće ; ljudi su progledali, javno govore , pišu, stavovi ispravni, dijametralno suprotni onome što on propagira. U HRS-u on nije prvi među jednakima, kako bi trebao biti, nego prvi koji ispunjava tuđe zahtjeve, želje i interese.

Predstojeća YOTA2022 je najbolji primjer kako on nije gazda u kući HRS-a, konce vuku one iste snage iz drugog plana, koje su ga i instalirale. A instalirale su ga da bi mogli raditi što hoće, i kako hoće.
Duboko grlo mi javlja iz metropole da se sprema rebalans proračuna programa YOTA2022, navodno će nova cifra biti veća od pola miljuna kuna ? Moglo bi to biti, jer nas već nekoliko mjeseci bombardiraju vijestima kako je sve poskupilo, kako će teško moći na kraj s parama koje čekaju 2,5 godine da se potroše.
Dobro sam proučio program , težište je na rekreaciji, nešto kao da smo Ferijalni savez. Takvi su i tečajevi, od Sljemena do ZS-a.

Ne čuje se više ni op. Mikija sa postaje CBM. I to je Laureat, ka odgovorna osoba, uspija zajebat. Ako i nije kriv, kriv je, jer je odgovorna osoba ! Od pijančevanja u Kraljevici, do raspada sustava, gdje god je odgovorno lice.

Nešto sam načuo o uporabi lokacije Broćanac, navodno dijeli ključe sa dvojicom Banjičara ? Tako i treba, i na Jarunu, i na Kozjači ključe imaju trojica, nema veze što je društvo sve financiralo 100%.

I na kraju, ali nikako ne zadnje, uputiti ću čitateljima pitanje, koje mi je uputio čovjek iz okolice Karlovca : Zašto nije u programu YOTA2022 remote rad sa Kozjače, nego sa lokacije privatnog investitora ? Znate što sam mu rekao : Srčeko, ni ja nisam sam sebi još odgovorio, a postavio sam si ga prije 2,5 godine !

Ima još mnogo pitanja, a odgovora nema, pomalo ćemo ih prezentirati javnosti, ta bilo bi malo previše sve odjednom.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 03, 2022 7:56 am

Moš mi nabavit jednu majicu"Bunkeraši"? Znaš da ja sakupljam prigodne majice..Veli Rat,Palagruža,IOCA,itd.
Mikija san vidija prošli misec kad san se iša ostrić.Davno ga nisan čuja iz Smodlakine,pardon Sirobuje.Vruće,žega a triba imat i ključe od prostorija...pomalo,vrag odnija pršu..zaladit će za 2-3 miseca,proradit će utorkom."Da mi prođe utorak",piva P.Grašo. ;)
Talijanski bunker iz 2 svj.rata više nije IN,sad je u điru amerikanski remote.Tehnika narodu ! Ali samo odabranima.Ne samo onima koji imaju već triba i valjana moralno politička podobnost.Za drugove se to postavilo,ne za sitnu raju.Koji će k...c njima tamo neka svemirska tehnogija sa internetom, mišom na stolu,neka oni tuku telegrafiju,zatucani i nazadni kakvi već jesu.
A na V.Goru će bit i manje od 3 ključa.Ja vam to garantujem.Tamo je feudalac još gori,despotski obrazac.Daklen,max.2 ključa.
Na dosta mista san napisa da su cilu Hrvatsku pritvorili u jedan veliki feud od 56.594 km2 plus more,31.067 km2.Kolonija,južna provincija EU,pod budnim okom Velikog Brata.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 03, 2022 8:05 am

A nisi sinja da je Amer bija u ekipi potpredsjednika HRS-a, u zadnjem kontestu. I Ludbreg oće remote! Je li Centre mundi, ili nije?
Je to lipo, od preko iljadu ljudi u HRS-u, ja u zadnje 42 godine prijavija samo dvoje, a to su baš predsjednik i potpredsjednik !
To nije, i ne može biti slučajno, kao što ništa na Balkanu nije slučajno, od Remote commerca, nadalje...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 03, 2022 8:35 am

Ne žele ni oni bit nazadni,jeli? A zašto bi bili?
Osim toga kad je mukte, onda je dobrodošlo.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 03, 2022 11:56 am

Nije mukte, nego je onaj "besplatan" američki ručak ! Nije bez veze ni izričaj, na engleskom (američkom) jeziku, kad te neko ima volju pozvat vanka na ručak, kaže:" I'll buy you a lunch"! Izričaj govori više od suhih riječi, i gramatike. Sve je svedeno na lovu.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 03, 2022 1:59 pm

Dobro,koliko onda dođe misećno,godišnje taj password?
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK