by 9a2jg » Wed Aug 03, 2022 3:33 am
Kad san sa pokojnin Vincekom ćaskao, koga će Trijumvirat odabrat za predsjednika, on ispali iz prve : Častohlepnog, koji o sebi ima visoko mišljenje, jer je takvim najlakše manipulirati. Svaka mu se obistinila.
Kako sam , mjesecima prije objasnio, drug Laureat je odgovorna osoba u tri pravne osobe, RK Kaštilac, RK Marjan i HRS-u.
Prvi se raspa, od stotina štancanih operatora (na papiru), vuče na conteste samo maloga Roka. U CBM-u ne cveta cveće u naše preduzeće ; ljudi su progledali, javno govore , pišu, stavovi ispravni, dijametralno suprotni onome što on propagira. U HRS-u on nije prvi među jednakima, kako bi trebao biti, nego prvi koji ispunjava tuđe zahtjeve, želje i interese.
Predstojeća YOTA2022 je najbolji primjer kako on nije gazda u kući HRS-a, konce vuku one iste snage iz drugog plana, koje su ga i instalirale. A instalirale su ga da bi mogli raditi što hoće, i kako hoće.
Duboko grlo mi javlja iz metropole da se sprema rebalans proračuna programa YOTA2022, navodno će nova cifra biti veća od pola miljuna kuna ? Moglo bi to biti, jer nas već nekoliko mjeseci bombardiraju vijestima kako je sve poskupilo, kako će teško moći na kraj s parama koje čekaju 2,5 godine da se potroše.
Dobro sam proučio program , težište je na rekreaciji, nešto kao da smo Ferijalni savez. Takvi su i tečajevi, od Sljemena do ZS-a.
Ne čuje se više ni op. Mikija sa postaje CBM. I to je Laureat, ka odgovorna osoba, uspija zajebat. Ako i nije kriv, kriv je, jer je odgovorna osoba ! Od pijančevanja u Kraljevici, do raspada sustava, gdje god je odgovorno lice.
Nešto sam načuo o uporabi lokacije Broćanac, navodno dijeli ključe sa dvojicom Banjičara ? Tako i treba, i na Jarunu, i na Kozjači ključe imaju trojica, nema veze što je društvo sve financiralo 100%.
I na kraju, ali nikako ne zadnje, uputiti ću čitateljima pitanje, koje mi je uputio čovjek iz okolice Karlovca : Zašto nije u programu YOTA2022 remote rad sa Kozjače, nego sa lokacije privatnog investitora ? Znate što sam mu rekao : Srčeko, ni ja nisam sam sebi još odgovorio, a postavio sam si ga prije 2,5 godine !
Ima još mnogo pitanja, a odgovora nema, pomalo ćemo ih prezentirati javnosti, ta bilo bi malo previše sve odjednom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja