Možda bi bilo jasnije da se Milin valja po pozornici pijan? To bi bilo jasnije.... ili da mu se isplati 300.000 hrk odštete... pa da se onda napije od sreće i valja po pozornici?
E jebi ga, taman ja umuka o oblokavanjima u Kraljevici, Adam opet otvara (nikad zatvorenu

) Pandorinu kutiju. Adame , to nije lijepo, nije kolegijalno, nije kigijenski.
Ja ne spadam u tu kategoriju glumaca koji se nalaze pri vrhu različitih listi za skupljanje papira za prašinu, a većina tih rezultata je napravljena kao što govoriš, ili iz drugog polja, ili im je netko drugi odradio to polje ili dxcc ili su noraki snagu na 50MHz kad se smjelo raditi samo sa 10w i hrpu drugih primjera.
I opet Adam ne vadi glavu iz pijeska, a sve zna ! I tko je kome radija nove zemlje, skverove, lokatore, prefikse... I u Istri ima likove koji su prigovarali pokojnom Vinceku, a doma nemaju ni komad žice, ali po 10, ili 20 slotova na Palmyri, Heardu, ili Peter One.
To se zove daltonizam za pravdu, moral i etiku. Mjesto na mixed DXCC je tu nevažno. Ameru koji je na TOJ listi, sa američkim znakom, portable u 9A, a sve veze urađene remote, iz USA, tu nije mjesto.
Ali, napravili su presedan sa KiM, što ih košta praviti presedan No.2 , i Hrvatsku staviti ISPOD Haitija, jer na DXCC nema Amera u portablu na Haitiju (remote) ! To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja