Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Mon Jul 18, 2022 2:35 pm

Ne radi su samo o klasičnom remote radu na koji se većina diže na zadnje noge već je stvar puno šira samo za to treba biti intelektualno kapacitiran.
Godinama se več radi remote iz RH i nikada nikome to nije smetalo.

Godinama kvotiram pametne Adamove izjave, iz nekih i nešto naučim. Ove dvije rečenice mi ne "liježu" ! Mislim da bi u prvoj rečenici trebalo pisati da se normalni (a takva je većina u RH) dižu na zadnje noge na OVAKAV remote rad, a ne na desetak nabrojenih podvrsta ! Točno da se godinama radi remote, ali situacije iz zadnjih 6 godina, do danas, nas stavljaju pred gotov čin, da smo kao hrvatski građani , građani drugog reda, od postupka dobijanja (čitaj : ultimatuma i kupovanja) pozivnih oznaka, do svjesnog kriminala u domeni postupka dobijanja dozvole za rad, i naplaćivanja korištenja privatnih resursa.

Činjenica je da, naizgled tri stvari , koje nemaju veze jedna s drugom, su i te kako povezane, a sve za ostvarivanje četvrtog cilja, koji nije amaterski. Ima nas koji smo intelektualni kapacitirani, i koji smo, dok smo radili u Vladi RH, morali kriti da idemo na testiranje IQ-a, a pogotovo smo morali tajiti rezultat.

Pametnom dosta.
Čuvar državnog pečata Ivan Milas je rekao : Kilo mozga -marku !
Treba li komentar, u jednoj zemlji, na brdovitom Balkanu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 19, 2022 8:33 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 19, 2022 9:28 pm

Taj Murter je škoj koje ne vridi za IOTA program. ;) To je njemu zajeb. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 19, 2022 10:13 pm

A ti si zaboravija njihov suludi projekt ARG-a na iznajmljenim jahtama, baš u Murteru ? Ka da smo Orange county, po lovi !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 20, 2022 9:02 am

Dragi Koki,ništa ja nisan zaboravija.Bija san tamo,2005.73
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 20, 2022 4:14 pm

Zove me neki lik, veli : Sve je na prodaju, sve su prodali, i spusti slušalicu ! Sad bi ja triba glumit Muldera, i istraživati paranormalne pojave ?
Nije dosta šta me zovu iz Karlovca, i pitaju kako san zna, prije 2,5 godine, detaljan plan rada, objavljen danas na HRS portalu ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 21, 2022 10:52 am

https://www.9a1p.com/summer-storm-2017/
Eto sve je jasno - kome je 9a1tt pomaga, ko mu je namistija u Bujama lokaciju i zašto ga sada istrijani brane. 6XX, 1UN, 8MM, 6KX i 3K , isti ne šalju QSL kartice i drže se elitom

Dakle, nije trebalo puno čekati na reakciju, koga svrbi taj se češe. Govorila je moja pokojna mater : Ko te kruvon rani, ocen ga zovi ! Lipo je da su Istrijani zahvalni svom meceni, ali, ne čini li in se da ih je on "kupija" ? Bacija punat naprid !
A šta je sa Tadejom ? Ja znam koji je Istrijan, u ime svih Vas lobira da dobije znak 9A1TA, jer je upra prst baš u taj, i trebalo je razjebat pravilo kojeg je sam HRS napisa, radi toga što je on mecena !

Držite se za pametne, a ne shvaćate da , kad - tad, dođe račun za onaj besplatan ručak, iz američke poslovice !

Ali, to nije sve ! Koliko je u Istri bilo mecena za koje mi ne znamo ? Kako to da, dan danas, nismo iščitali financijsko izviješće sa Vanuatu-a ? Koliko je ondje uloženo društvenog novca ? Da je i jedna lipa, dužni su podastrijeti javnosti istinito izviješće !

Pisa bi Vam još puno, ali neću, jer se sakrivate iza amorfne mase, zvane Anonimus, što je jadno, nedostojno radioamatera, a nedostatno za daljnju komunikaciju. To što ste naveli svojih 5 znakova, niste trebali, ta ja, i svekolika hrvatska javnost znamo tko su mu bili pomagači, u projektu Buje remote ! Mogao sam pogoditi i zatvorenih očiju.

Ono o čemu Vi ne pišete, i ne spominjete jest činjenica da ste učestvovali u projektu, koji je, u konačnici, protiv hrvatskog radioamaterizma, da ste , i Vi, i HRS, grubo iskorišteni, poradi postizanje nečijeg osobnog nauma i cilja. Možda Vi to ne vidite, mi , u ostatku Hrvatske vidimo.

Na kraju, molim Vas da mi više ne pišete, ne komuniciram s nikim tko se ne predstavi, i potpiše, ispod svog uratka.

Želim Vam svu sreću i zdravlje ovoga svijeta.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 21, 2022 4:37 pm

Tebe bi tribali nazvat Koki Milostivi ;)
Ja in ne želin svu sriću ka ti.Ali imaš pravo na svoje poglede i stremljenja,naravno.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 21, 2022 5:20 pm

Sve šta in ja želin, će in i tribat, zato in to od srca želin.

Pa jel' ti vidiš da su obukli široke gaće, oni jadni misle da smo mislili na njih kad smo pisali o samozvanim elitistima ! Šta se babi tilo, to jon se i snilo. Uvik su o sebi imali visoko mišljenje ( i to samo oni !) , ali ovo je pinku i tropo lušo... Baš ka u onoj Trogirkinoj poslovici : A ko će me pofalit, ako ne moja justa... ! Ali to je dobro, oni su se ušemili u svoj film, nema veze što su uzeli tri - četiri scenarija od drugih filmova...

Spominje i QSL -ke, ničim izazvan, ni prozivan, po tome se vidi koliko kapi... Desetak sam puta napisa (za njih) oporu istinu, da in klub nije zna šta je DX i DX-iranje, dok nije Edo 2TW doša tamo na odsluženje vojnog roka. Jedina QSL-ka koju imam iz tog kluba, je ona koju mi je on posla, godine gospodnje 1979.

Da zaključim, niko nije napravija od govna vitamine, neće ni oni. Njih muči ista problematika kao i one na Kozjači, Broćancu, ili kukuruzima. Svi bi se jebali , ali da ne uđe. Mecena pomaže klub, ali uslugu vraća društvo, čitaj hrvatski, latinica : šira radioamaterska zajednica. Svi su se oni nažderali besplatnog ručka, račune plaćamo mi. Uz male iznimke, sve je to isto.

Mene ništa ne ljuti, i ne nervira osim činjenice da su i oni stali u ešalon onih koji ostatak 9A RA javnosti drže za budale i idiote, i pokušavaju nam prodati priču o "buljucima mladih hrvatskih operatora koji su željni remote rada " ! Da im nije Nele Piroćanac, ne bi niko ni s Balkana, sve go Turčin, Azijac, Francuz, Irac ili Amer.
Ko je ono potpisa račun za besplatan ručak, a, Šute mali... ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 22, 2022 6:01 am

Zove me čovik sinoć iz Istre, govori : Koki, a zašto su oni trebali mecene i donatore, ako su Hrle& prijatelji naštancali na desetke i stotine operatora u neovisnoj Hrvatskoj ? Zar nadležna ŽZTK i ZTK nisu imali redovne izvještaje ? Takvu organizaciju NT sigurno bi pomogli zatvorenih očiju ?

Odgovorio sam mu vicom. Pita učiteljica da neko kaže prostoproširenu rečenicu. Mali Perica digne ruku, ona veli : Ajde Perice, reci ! Moja mačka je okotila 5 mačića i svi su u SK ! Učiteljica zavrti glavom, reče mu da sjedne. Za par dana, ona ponovi isto pitanje, opet se javi Perica. Ajde Perice, da te čujemo, veli ona. Moja mačka ima 5 mačića, i samo jedan od njih je u SK, reče on. Čekaj malo, kaže ona, ta neki dan su bili svih 5 u SK, danas samo jedan, kako to? Ona 4 su progledala, odgovori Perica.

Nisu sve ZTK u HR prijemčljive za falsificirana izviješća, grandiozne brojke od kojih ti se zavrti u glavi, a svi sudionici postupka znaju da je napuhano, i pretežito magla. Ima sredina koje ispravno valoriziraju realno stanje, i pomažu organizacije NT shodno realnim mogućnostima.
Zar nije i krovna HZTK bila sumnjičava prema projektu YOTA u 9A, pa je angažirala pokojnog Vinceka, kao trezvenu i realnu osobu, jer nisu vjerovali Uzdanici, i nekim samozvanim elitistima u Zg , koji su stali iza toga ? Pokojni je pojeo govno, jer je podlegao golemom pritisku istih, i HZTK je odobrio program na njegov brk i obraz, ne na njihov, jer ga nemaju. Sve što se dalje događalo je, malo je reći, gadljivo. Da bi , na kraju, službeno izjavili da im je malo novaca ! Megalomani, kakvi jesu, uvik im je malo, i tu sad uskače Spasitelj u vidu mecene. Slijedi američki besplatni ručak, kaj ne ? Žalosno, do zla boga...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK