OK, Martine.
S obzirom da se govoriš kao advjetnik HRS-a onda sigurno znaš tko je dao prijedloge pozivnih oznaka za strance koji nisu bili u Hrvatskoj,a kamoli 3 mjeseca i na kojoj su adresi prijavljeni ako su bili u 9A. Netko je morao dostaviti HAKOM-u te podatke.
Znaš li tko?
Dino, ne budi naivan, ka njuferica na prvom spoju. Martin zna, do u detalje, cijelu priču, ali muti vodu, po nalogu "odozgo" jer im je jedino to ostalo !
Cijela Hrvatska zna istinu, a njih nekoliko, s pozicija vlasti, i sile, pokušava poništiti materijalne i stvarne dokaze o višegodišnjim ilegalnim aktivnostima , koje su bile poticane, pomagane, i okuražene s najvišeg vrha, a sve u cilju "izravnjanja dugova" !
Za početak, pogledaj fotku s Murtera, prije 16 godina. Oni koji vode HRS (iz drugog plana) se grle (doslovno) s osloboditeljima Konavala, ja i moji suborci ih zovemo " HV logističari", jer su nam dopremali streljivo, ali ne kamionom, nego kroz cijevi.
Ti, i takvi, su mecene i donatori KOzjače, i još nekih privatnih i društvenih lokacija u Hrvatskoj, vrijednosti se penju preko desetak tisuća eura... Onda je shvatljivo da Konavljanin sam uđe, napiše, potpiše, i pečati preporuku za znatne funkcije u IARU, ali ne u svoje ime, ili samozvanih elitista, nego u ime HRS-a, u ovom slučaju RH !
Gdje toga ima da žrtva glorificira krvnika ? Možda, samo na Balkanu ? Gdje okupator ima veća prava nego Hrvat koji je ostavio zdravlje na Južnom bojištu ! O tome neka razmišljaju Konavljani, bez obzira koji, u HRS-u ili HAKOM-u, nama ga dođe na isto.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja