Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Wed Jun 01, 2022 10:01 am

Ušli smo u lipanj. Velike vrućine koje će kulminirati oko svetoga Ante, a sve da bi sazorile smokve petrovače. Petrov dan je i obljetnica ovog foruma, i podsjećanje na nenarodni režim u D-12 !
Prvi srpnja će biti DVIJE GODINE da RK Split nije dobio IJEDNU pošiljku QSL-ki, uslugom Hrvatske pošte !
Dvije godine da v.d. QSL manager nije predočio ni jedan jedini dokument, ni jedno jedino izviješće o financijskoj strani rada QSL biroa.
Šalje nam podatke koliko je (volšebnim metodama) poslao QSL-ki u koji klub, a nije napisao ni slova koliko KILOGRAMA karata, u ove dvije godine, je išlo privatnim managerima, i koliko je to koštalo ?
Pišem , managerima, jer ih ima više, a neki sjede i u vodstvu HRS-a. Tihi partner, to se sada tako zove. Ameri bi rekli, brothers in arms, a Hrvati, brothers in crime !
Pošteni ljudi sve vide, pamte, pišu... Mila braćo, a kad grune... Biće trke oko Bajne luke... Cijela Bosna, more, pomirit nas neće, cijela Bosna i Hercegovina.
Last edited by 9a2jg on Sat Jun 11, 2022 9:50 pm, edited 4 times in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 03, 2022 6:46 pm

https://www.youtube.com/watch?v=4CVm_aSpjLo
Ovo mogu još samo Mirko Kodić i Dragan Stojković Bosanac. Da se ove mlade, galofak generacije, nauče šta je ramonika, kad rastegne... Bogu dušu, a bog je neće, to je to...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 11, 2022 2:42 pm

Posjetili su me drugovi iz Supetra. Odma su me špotali da šta ja navaljujen na svečare, oće reć na RK Vidova gora ? Govore mi da je istina da su svjetski rekorderi, nekoliko puta, najviše su uzeli (mukte) karata od MIS-a, pisali su ih od 1978. do 1988. Jedina "konkurencija" in je bija Edo 2TW, a i on je Bračanin ! Poslin MIS-ovih karata, karte in je štampa hotel Kaktus, opet mukte, i u količini za desetak godina. Onda su drugovi partijci prodali za siću Supetrus hotele, drugovi iz RK su dobili tiskane karte, kako redovne, tako i za manifestaciju 9A0COAST. Na žuntu in je Amerikanac da KV transiver.
Atroke svjetski prvaci !
Neću pisat šta je sve platija barba Nijemac, šta su poslali iseljenici iz Jamerike, šta su dale sve bračke općine i Turistički savezi i biroi, da se napravi inkubator za pantagane na Vidovu goru.
Neću ni spominjat kako je maznija lovu od Zlatnog rata, koju san ja , dugotrajnom borbom, bija izborija za RK u Bolu, i potrošija za potrebe SVOG kluba.

Zašto ja sve ovo, po stoti put pišen ? Zato da se ljudi parićaju, jer će se opet počet kupit lemozina, za proslavu, akademija, ne znan oće doć limena glazba, ili samo trubač iz Selaca ? Dvojim, da li će se svirat Marcia funebre, ili Silenzio ? Odnosi sa mecenon su zaladili, a taman su se bili parićali poć do svoga dobrotvora, po zeru balina, za feštu. Stavljeni su u grubi položaj, na jednoj strani potriba, nasušna čak, a na drugoj partijska stega. Ni Supetrani više nisu šta su nekad bili, umisto da su uzeli motike, maškline, i bovane, i obranili, šta je od očevine ostalo, svi mučidu. Kako je počelo, još će Supetrani zakapat mrtve, i obilaziti grebe - helikopteron ! Možda ih, za nevoju, pusti barba Roso, priko svoga, on je jedan duševan čovik.

Ukratko, za 18 dan je fijera, a pitanje je ko će feštat, i su čime ? Triba vidit šta će se pivat, oće li Tebe boga falimo, ili Internacionalu ? Drugovi znaju obedvi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 12, 2022 3:13 pm

Rijetko gledam TV program, ali sam ciljano čekao, i odgledao emisiju NU2, sa supetarskom gradonačelnicom. Razočarala me je, jer nije rekla skoro ništa ! Tipično SDP-ovski, šuplje fraze, umjesto da je rekla, "da je ceo svet razume", da je njena Partija prodala Ameru hotele za siću, da je bilo puno nedorečeno u papirima, da su stalni ataci na pomorsko i javno dobro, ukratko, da institucije NE rade svoj posao. Govorila je sračunato, politikantski, s dignutom ručnom kočnicom. Dokaz više da joj je njena Partija partila u povijest.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 13, 2022 3:33 pm

Svima kojima je danas imendan, ili samo štuju svetoga Antu, blagoslovljen blagdan.

Sićan se ka dite, mater me vodila u Prugovo na dernek, di se ojkalo : Na svetoga Antu u Prugovu, ubolo me u jaketu novu ! A Dugopoljci bi privatili : Dugopoljci izvadite nože, kolovođa Vučkovića Bože.
Svi se vlaji spustili u Split, nema više ko ni zapivat, ni rere, ni šija šete... A i u Turjake je fešta, ništa manja nego u Prugovu. Da ne zaboravimo i naše pratre, u Poljudu, i u Kninu ! A ni kuhinju svetoga Ante, na Svetom duhu, u Zagrebu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 16, 2022 2:18 pm

For sure, until the russian world comes to you,will not kill your relatives and destroy your homes.Do you say radio is out of politics?They support the war against Ukraine, and directly express their readiness to kill us.

Evo vidite, što radi ukrajinski PR, kad pišeš, istinu, nepristrano, i s dokazima, onda te počmu "strašiti" Rusima ! Ovo je sadržaj e-maila koji mi je danas stigao, sa ukrajinske e-adrese. A šta bi bilo da počmemo malo više pisati, o pravom licu i naličju obje strane ? Očito da im ne paše naše pisanje, jer im se ne uklapa u stereotip žrtve, koji oni nastoje prezentirati svijetu, kao jedinu istinu.

I sve bi im to prošlo da nemamo oči, uši, možđane, i , bogu fala, zdravu pamet. Sve dok mi je u očima slika Kijevljana koji lože parket u hotelu Split,neće mi se uklopiti slika ukrajinske dice koji u Bolu igraju tenis, ili u Splitu pohađaju Hajdukovu nogometnu akademiju, koju mi plaćamo. Dicu svita volim, bez obzira na naciju, samo nemojte mi naturati tezu da je normalno da su hrvatska dica inferiorna u svojoj jedinoj domovini - Hrvatskoj. To je problem, a ne nevina i čista dica.

Drugovi u Ukrajini, čitajte moje uratke i dalje. Nećete naći ništa neistinito, ni protiv vas. Ako vas istina smeta, ne čitajte.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 21, 2022 12:41 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/u-d ... zin_prva_d
Pametni Martine, ako ti je utjeha, i u metropoli, prvih 5 udarnih pjesama na top listi maturanata su cajke.

No, da bi izvršili distinkciju šta su to cajke, bar u moje vrijeme, poslušajte https://www.youtube.com/watch?v=W30yW9vy1eE

https://www.youtube.com/watch?v=LIQ4oQfFuRI
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 22, 2022 5:59 am

U jednom podbiokovskom mistu su na Tijelovo radili a danas ne rade.Danas in je fešta.Znaš onaj vic o Bosni i Bosancu?
Jesu li te drugovi iz Supetra pozvali na fažol u Škrip iz onog JNA kazana? :D
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 22, 2022 6:41 am

Nisu me nikad zvali, pa šta bi me ove godine ? Ti predobro znaš koga redovno zovu, iz radioamaterske zajednice !

Par puta san već javno napisa istiniti događaj iz srpnja 1991. , kad mi je žena kopala vrtal, a zaustavi se auto iz Supetra, promoli se glava druga Steve, direktora Kina Supetar, i pajdaša doživotnog predsjednika radio kluba, i upita mi ženu : Di ti je muž ? A u Gardi, a di će bit, odgovori žena. Dobro je lud, odgovori on.
Takvima , koji su poslije krčmili sve društveno što se moglo, u Supetru, i šire, ja, i meni slični, smo bili onda, a i sada, trn u oku, jer smo bili sve što oni nisu, niti će ikada biti. A društveni paradoks je da su neovisnu Hrvatsku iskoristili do maksimuma, ka da su je sami oslobodili !

Nikako mi ne ulazi u templa kako još nije dobija društveno priznanje oni preostali u RK, šta je reka da ima PTSP, a rat je gleda na TV ! Možda mu ga, ipak, uruče na svečanoj akademiji RK prilikom proslave 48-e godišnjice kluba ? ;) ;)
Last edited by 9a2jg on Wed Jun 22, 2022 9:19 am, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 22, 2022 8:15 am

Još se oporavlja od bombe koju su mu ustaše mogli bacit kroz ponistru! :lol: Nisi upućen u tu problematiku. ;)
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK