Ništa mene ne čudi, glede izjava koje dolaze iz RK Vidova gora. Čudilo bi me da je obrnuto !

Naviklo , brajo, lagat, i onda i ne primjeti, koja je to neopisiva lakoća laganja i floćavanja.
Prije nego što su se odvojili, drug Petar je dao intervju tisku da su oni klub "svjetskih prvaka". Normalno da sam bio odmah reagirao, i špotao ga da se ne sramoti, ni sebe ni klub, odma mi je diga pozdrav.
Tako i triba, pomozi sirotu, na svoju sramotu.
Znači, ta i takva retorika, koje se ne bi postidio ni barun Munhausen, tamo prebiva, to im je leglo, korenika, i sve šta je iz toga proizašlo je iste fele.
Sjećam se te povijesne skupštine, kada su te "zdrave snage" izbacile iz kluba ovog doživotnog predsjednika. Njegovi drugovi partijci, iz Centra za OiU i Štaba TO, su isforsirali cigaret-stanku, u kojoj su nagovorili prevratnike da prime tu osobu natrag u salu, gdje je poslije pauze nastupio obrat, i on ponovo zasjeo na tron, a zdrave snage morale osnovati novi klub. S istom retorikom, to je jače od njih.
Šta treba reći, da sam ja bio u ZNG-u, dok je u Supetru bio "kongres zdravih snaga za Jugoslaviju" ! Normalno da nismo ni onda, ni sada bili na istoj valnoj dužini.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja