by 9a2jg » Mon Apr 18, 2022 6:50 pm
"S obzirom da su sve originalno odštampane IOCA aktivatorske diplome tokom godina potrošene, količina diploma koja je nedostajala otisnuta je tehnikom digitalnog tiska što se pokazalo kao vrlo kvalitetno i jeftino rješenje "
Ovo piše u HRS-ovom izvještaju o radu u 2021.g. Navodno su ovo retci koje je napisao Neno , IOCA manager. Pišem navodno, jer ne znam istinu, a znam, kao i svi, što je bolje, pa ne mogu vjerovati da je ovo Neno napisao !
Vrlo vjerojatno je i IOCA program došao na red za "štednju", da bi bilo više novaca za ARG izlete, vikend druženje i DMR repetitore ? Ova klika uvijek štedi na pogrešnom mjestu.
A propo kvotiranog pasusa, podsjeća me na vic, koji kaže da je najbolji ku..c mehk kao duša, jer se od tvrdog dobije rak na maternici. Toliko je "bolji" digitalni tisak, od pravoga tiska.
P.S. Opravdana je sumnja da on nije ovo pisao i zbog potpisa, pored imena su napisali 9A5, ni znak mu ne znaju ! Baš kao što su Josipu napisali 9A855, umjesto 9A655 ! Novi kompjutori, hebi ga.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja