Pokojni Emir je iša po škojima, meni se nije tija javljat samo zato što sam javno govorio istinu, od njegovih krivotvorenja životopisa, do ponašanja na opsegu. On i Daki su išli na IOTA ekspediciju na Sv. Nikolu, u Crnu goru, on se nije tija javit na SSB, kad je doša CW, odradija san Dakija, ali mi do smrti nije posla QSL-ku. Kad san ga posljednji put vidija, i s njim pija pivu, pitam ga : Kud moja karta ? On pognu glavu, i reče : Ta znaš da mi on ne da da ti pošaljem ! Oboje su mrtvi, ja govorim po istini, a opet ćemo se naći gori, na vičnom sudu, ja ću opet isto govorit.
Ajmo malo o živima. Drug Branko iz Komiže, aktivira otočiće oko Visa, ja ga zovem, a čuli bi se i sa 100 mW, on ne jebe živu silu. To čak ni CB-eaši , odakle je doša, nisu radili ! I oni su imali Kodeks časti, kojega in je napisa pokojni Nikša, i koji se stara da se drže njega.
Ajmo još malo o živima. Čekam 20 godina na QSL-ku 9A15, od koga, od čelnika ZARS-a, i suvlasnika Kozjače, Jaruna, i još koječega, druga Emila. Prvi do njega je kolega iz QRL-a, isto penzioner, Ivek 2HW, samo 18 i 17 godina čekam QSL-ke in return. Ti i takvi uče dicu, položiše za mentore, dopisuju udžbenike ? Zaista nam se dobro ne piše...
Da se vratim na tvoju prvu rečenicu
. To je tako kad gledaš slova i riječi koje pišu. No, neke stvari su uvijek "rezervirane" za one iz državotvornih klubova ! Kako je reka niki dan unuk Frane Matošića " Hajduk je bija svašta , ali nikad - režimski klub ! " Tako je državni aparat, predvođen ovima sa priokrenutim kaputima, odlučija da će se AKL ugasit, a da će CBM živit. Jer je "prilagodljiv" ! Jer ih ima, citiram, "za sve političke opcije". Mi smo im bili previše "revolucionarni". Ta najjači partner u toj nepoštenoj raboti u ŽZTK drugu Laureatu je doživotni predsjednik RK Vidova gora u Supetru. Zašto ? Zato jer je i on "prilagodljiv" i zgodan za sve političke prilike i opcije. Oni su glasali na skupštini ZTK da se RK Split briše sa spiska ! Mi koji smo ga osnovali ! A na koljenima je Velat molija moga predsjednika da ga podrži u osnivanju vojnog radio kluba, PO ČETVRTI put ! Prva tri nisu uspjela, uz golemu financijsku potporu, jer ih nije podržao slobodarski i slobodoumni Split ! Lijepo nam vraćaju. Pomozi sirotu, na svoju sramotu. Ali, AKL se NIJE ugasio, a kako radi CBM, to znaš bolje od mene. Zadnji DXCC endorsment je posla drug Goran, prije rata.Pok.Mojsa je bija vazeja spec.znak za ovaj dan.Ko je tebi branija?
I spomenuti partner iz Supetra, koji ima svu volju feštati ovu godinu 50 godina kluba, a znamo da falsificira povijest, ta imamo materijalne dokaze o tome, ali iz - Beograda ! I taj smo klub pomagali, i on nam ja zabio nož u leđa, ne jedan put.
To je jedina osoba, u mojih 70 godina, zbog koje sam išao na obavijesni razgovor u policijsku postaju na Bačvicama, kad sam ispričao inspektoru cijelu priču, kaže čovjek : "Pusti budalu...!"
Možda ti se čini da sam "promašio ceo fudbal", mojim pisanjem ? Ne boj se, nisam, jer na kraju balade, lani stranac dobio poseban pozivni znak, a što je trebao pripasti HRS-u, da su iskreni i pošteni.
Zato jer je sve na prodaju. Od pozivne oznake, do dozvole za rad. Nije sve ni u šoldima, nešto je i u uređajima i opremi. Postoji spisak ; file se zove : Vrati koko, šta si pozobala...