by 9a2jg » Sat Mar 05, 2022 8:02 am
I poslije Ante - Ante. Markotić je otiša, ali je osta njegov duh, i prepoznatljiv stil. Birokracija rađa birokraciju. Ta meni su lani kolege iz Zagreba signalizirali da im HZTK hoće jamiti jednu prostoriju za smjestiti jednu svoju (novu) uhljebnicu !
Osim toga, ajmo malo zdravoseljački dumati, Radna zajednica je gledala, svaki dan, mjesecima, kako se ove dvi ne pojavljuju na radnom mjestu, pa su, zdravoseljačkim razumom, zaključili da je minimum minimuma aktivnosti, ili da se gasi, HRS ? Ta i ja bi to zaključio na njihovom mjestu.
A da im je radna disciplina i odnos prema radu i peteroznamenkastoj plaći na visini svjedoče i svojedobni automati na ulazu u zgradu D-12 za registriranje dolazaka na posao, i odlazaka sa posla. Poštenog čovjeka, radnika, bi bila sramota.
Kad sam preuzimao QSL -ke od Zlatka, predzadnji put, i osobno sam mu rekao moje osobno mišljenje, da je predmetni prostor čiba, kapunjera, mala špajza, kajgod...
Osobno sam, očito naivno, mislio da ćemo dobiti onu prostoriju u staklu, na ulazu, gdje su mogli pristupiti svi amateri, i ostaviti svoje pakete, bez zadiranja u zgradu, i "uznemiravanja" uhljebnica koje su spremno i prpošno, zajednički, izjavile, pred članovima IO-a da one NEĆE imati posla s QSL kartama i biroom !
I umjesto da ih se potjera, u rodni kraj, odakle su i došle, njih se gladi, izmišljaju se poslovi, koji su sve, samo ne zadaća i svrha HRS-a. Ali, pošto su njih dvije obilato pomogle da se izabere i ustoliči sadašnji predsjednik na amoralan i nezakoniti način, on nema muda da presječe gordijski čvor, jer , ruka ruku mije, šporko malo više od dva para.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja