Opet Šicerovske metode, doboš, daje se na znanje :
Izvršni odbor Hrvatskoga radioamaterskog saveza objavljuje Javni natječaj za dodjelu Nagrade „Nikola Tesla“ Hrvatskoga radioamaterskog saveza za 2015. godinu. HRS poziva sve svoje članove da predlože kandidate za dodjelu Nagrada „Nikola Tesla“: Nagrada za životno djelo „Nikola Tesla“ i Godišnja nagrada „Nikola Tesla“. Prijedlozi za Nagradu „Nikola Tesla“ 2015. dostavljaju se, najkasnije do 15. veljače 2016. godine, poštom, faksom ili elektroničkom poštom u stručnu službu HRS-a.
Dakle, ko o čemu , kurva o poštenju, vojska o skraćenju, HRS "dokazuje" , po ne znam koji put, svoje "demokratske" metode i javnost rada.
O svakome od nas, koji smo u socijalizmu bili u SRH, sve piše, čak i kad smo išli na zahod, i zašto. To je provjerio drug Gogo, u neovisnoj Hrvatskoj.
Čim je počeo rat, počeli zahtjevi, upitnici, križaljke. Di je ko, u kojoj strukturi, postrojbi, VES-u...Završio rat, ušli u Vukovar, napisala se izviješća.
Sve se zna, a nagrađivalo se one koji su srcem i dušom na onoj drugoj, neprijateljskoj strani. Na ovoj su samo fizički, da prime papir, i zeru balina...
U Kraljevici, 2009.g. sam prvi i jedini put govorio privatno sa predsjednikom HRS-a o restauraciji (resetu) radioamaterskog priznanja Nikola Tesla.
Prije tri godine me pokušao naivno isprovocirati na tu temu na skupštini HRS-a u Zagrebu. Da bi im drug Gumeni vješto izbio kukavičje jaje, novčani dio, i mogućnost opetovanog dobijanja istog. Štela je bila izmišljena, zaokružena, i spremna za snene automatske dizače ruku. Jebi ga, nisu predvidjeli da drug Gumeni nikad ne spava, zbog udarca u glavu. Kolege iz Službe mu kažu da je on uvijek budan.
I sada, ova Obznana, gluma demokracije, i njenih metoda, a sve se zna, gdje je ko bija, i šta je radija. Sad kad se ne dijele novci, puna im usta i naslovnica demokracije, moš mislit.
Umjesto da, prvi put u samostalnoj Hrvatskoj, amateri-operatori daju jedni drugima priznanje, opet se politizira, i nastoji breme odgovornosti nominacije prebaciti sa osobne, na kolektivnu odgovornost. Dokle ?
P.S. Nemojte mi zaboravit druga Gogu, on je svog Borisa Kidriča dobio daleke 1983.g., iste godine kad i radnički (sada Uzdanički) radio klub Jugovinil.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja