by 9a2jg » Thu Jan 27, 2022 8:34 am
Čitan ja sve, pomnjivo, ne beri brigu... I kod IRET-a, i okolo Banovine, kad je poginija oni drugi Makedonac, su bili AKL-ovci, ne boj se, NI JEDAN JEDINI, iz CBM-a ! I kod IRET-a, i kod Banovine, imali smo pokoji livor, većinom bez streljiva, pa ti sad dumaj koje su frustracije imali naši ljudi...
Zašto ovo pišem ? Zato jer mi je Rolando, i njima slični, diga tlak do nebesa, kad čitan šta je sve nalaga o "djelovanju i uspjesima CBM-a" za ono priznanje HZTK. Većinom je prepisa zalaganja i djelovanja AKL-a. Za bit takovo govno, stvarno moraš bit đon-obraz.
A da naši ljudi nisu bili okolo Banovine, oli bi se ikad (sa)znalo koji je visoki oficir JNA zadnji izaša, s mašinon ispod ruke ?
Oni isti koji je poslin radija u KV natjecanju za uzdanički klub, bez dozvole za rad ! Dok ja nisan javno pisa o tome, ne bi je bija ni izvadija ! Baš kao i drug s Muzila ! Ista meta, isto odstojanje.
Sve mi se gadi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja