by 9a2jg » Sun Jan 16, 2022 9:14 am
18,5 mjeseci bez ijednog brojčanog financijskog pokazatelja rada 9A QSL biroa ! Toga nema ni u Boputshavani !
Ali to nije sve ! Nema QSL troškova ni u financijskom planu za 2022.g. ! Oće opet zet šleperon za Catalunyu ? Ili će brat Srbin, priko Bajne luke, i distrikta Brčko, za prestonicu...?
Ali, ni to nije sve ! Puštena je, lagano, vijest, preko onih što su bili pouzdani i provereni, i prije 50 godina, da će karte prema klubovima, citiram, "uskoro " ! Sad bi mi, ka ono, tribali bit sritni, šta paketić karata, kojega su prvo naslikavali misec dana, i čije smo hendlanje mi masno platili, trebamo konačno dočekat, ka manu božju ?
Od glave riba smrdi, a svi su (uvik isti) akteri u istom kolu. Sve počima od spiska članova, oznake matičnog kluba, i plaćene članarine. E, to njih svih u IO hebe ! Jer bi se onda počele vraćat nagrade , pehari i priznanja, zbog niza neregularnosti, i amoralnih radnji, sasvim suprotnih radioamaterskoj etici, u koju se kunu !
Za kraj, ali ne i zadnje. Zlatko je lani ispisao djelomično izviješće po količinama karata. Ni jednog jedinog slova, koliko je hendlano karata za osobe u inozemstvu, preko domaćih privatnih managera ? To nismo vidili od kada je i počelo, prije cca 21 godinu !
P.S. Dobio sam pouzdanu informaciju da ona jedna plaćena članarina iz Garešnice u 2020.g. nije od gosn Vide ! Sad opet ja vidin sve crno, a... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja