Prošla, 2021.g će ostati upamćena po puno stvari koje su se dešavale po opsezima. Nepostojeće veze, koje ne netko radio za Renija na 160m, i za mene FT8 vrstom rada. Tim bolesnicima mogu samo preporučiti dobru kliniku, i dobrog specijalistu. Nemojte se više starati za nas, od vaše brige, sve nam je lošije.
Doživili smo i to da stranac predvodi hrvatsko obilježavanje godine mladih, on odgovorna osoba, on organizira kontest unutar svoje tvrtke, oblači ga u pokroviteljski plašt HRS-a i HAKOM-a ! Kako i zašto, to neka odgovore mudrije glave. Moj IQ nije dostatan za tu balkansku, i bijelosvjetsku ujdurmu.
Lopovluk s učesnicima u domaćim KV natjecanjima se nastavlja. Kako je onaj tko bi trebao odlučivati o poništenju, njihov pajdaš, sa ekspedicija, i u životu, nemojte očekivati ni pravdu, ni pomake.
Nakon pustih slikavanja, narodi i narodnosti Hrvatske su očekivali uslikane paketiće na kućnom pragu, u rukama poštara. Ispalo je kao kuće na Baniji, vele da su puste obnovljene, samo vam ih ne mogu pokazati !
A more bit i da nema novaca, jer predsjednik tvrdi da je samo jedan novi ugovor za DMR, a učesnici i UKV manager ga opovrgavaju ! Istinom, dakako. I onda moramo, po ne znam koji put reći da predsjednik laže. A to nije lijepo, nije kulturno, nije kigijenski. Jer ako laže koza, ne lažu rozi. Ka i QSL-ke koje su išle sa zetom i kamionom u Španjolsku. Ili one, priko Bajne luke, distrikta Brčko, i Beograda, za Moskvu. Jer je, očito, nekome to najlogičniji put. Naviklo, brajo.
Zato i nemamo financijske pokazatelje rada QSL biroa, ni za 2020. , ni za 2021. Ostaje nam za vjerovati da je išlo na "dođem ti" ? Samo, vjerujte, i to jednom dođe na naplatu.