Drug predsjednik kaže da su se usvojili svi potrebni dokumenti da se krene naprijed, u 2022.godinu. Podsjeća me na čuvenu rečenicu čelnika KPJ : 1941' smo bili na rubu ponora, i onda smo učinili sudbonosan korak naprijed !
Ko je jamija u 2021.g. ?
Ekipa oko Ulipa, za 20 Kkuna+ , za "doštimavanja" DMR repetitora. Ulip ispa novi Mimara, samo mi znamo čiji su bili osnovno sredstvo !
RK Zagreb, za "edukaciju" mentora ! Prebiše li to oni sa "pozajmicom" ?
Razni klubovi (čitaj hrvatski, latinica : stupovi režima) za održane tečajeve, nije važno kako su i gdje završili tečajci, ta ima Amera, Turaka, Talijana, Francuza i Malezijaca !
Korisnici HRS-ovih KV uređaja, jer samo oni, Milin i Zlatko znaju kod koga su !
Vatrogasci u Brezovici, radioklubovi u Samoboru i Zaprešiću.
Marinko za nerad, Zlatko za rad.
Samozvani doajeni i elitisti, za usluge hendlanja QSL-ki trećim osobama, koje MI plaćamo.
Svi neplatiše, klubovi i pojedinci, koji urednije i češće dobivaju QSL-ke od redovnih platiša.
Službenice, naknadu za dolazak na radno mjesto, ne za rad, ta ima više cifarskih mjesta, s lijeve strane zapete.
Drug iz Pazina, zar niste vidjeli kako smo omasovili od kako nas je on pozicionirao na F/B-u ? Jedan klub, 4 društvena priznanja i novci, tri članarine HRS-u !
Drug predsjednik, ta on će sam sebi uručiti pehar za prvo mjesto u Kupu Jadrana, samo će 6 mjeseci u kalendarskoj godini biti u RK Šibenik, na Trgu bratstva i jedinstva. Tamo je bliže Zadranima doć, za obaći SVOJ pokradeni pehar !
Sve me podsjeća na Bosnu i Šibenku, od prije rata ! Ništa se, ništa, prominilo nije. Lupešćina i marčapija, na svaki kantun.