by 9a2jg » Sat Dec 25, 2021 10:06 am
Despoti uvijek imaju istu maniru, u stilu "država, to sam ja" ! Tako i drug Laureat komentira rezultate glasanja, koje nitko nije vidio. Ali, on je siguran da su "povoljni" za njega, jer zapisničar je tajnica, osoba iz njegovog ešalona, nema da omane, Resavska škola... Uvijek se sjetim zašto je baš izabran Mrkonjić za predsjednika prvog referenduma, i to po izričitoj volji dr. Franceka ? Nema slučajnosti na Balkanu, isti je obrazac ponašanja, samo su imena likova drugačija, i drugi datum.
I, umjesto da drug Laureat shvati da, baš kao i Pilat i Puki, nema bazu, on, s visine, patronski, "obećava" svojoj pastvi da će on "razgovarati s njima", oće reć s onima koji misle svojom glavom, i definitivno nisu, i ne mogu biti u njegovom taboru. Jalov poso, ili što reče Djani, džabe krečenje...
Nema tog polja u HRS-u, pod ovim vodstvom koje je transparentno. Nema polja gdje predsjednik, čim otvori usta, ne laže. Uzmimo primjer DMR repetitora i ugovora s OiV-om. On tvrdi da nije bilo povećanja broja mjesta smještaja repetitora, a dvadesetak novih u 2021.g. ! Zaista nas drži za budale !
Ili izvlačenje novaca iz HRS za držanje tečajeva za mlade, ili instruktaže za tzv. mentore ; dva - tri školska sata, vrijedno 30 ili 40 tisuća kuna ? Slučajno , baš u RK Zagreb, i slučajno se iznos poklapa sa iznosom nezakonite pozajmice ?
Koliko je novaca potrošeno za aferu "vokci za Baniju", nije nigdje prikazano, u radnim materijalima, na osnovu kojih smo glasali ? Ovce dižu ruke, jebe ih se...
Koliko je novaca potrošeno za tumaranje i seljakanje HRS-a, Gasilski dom Brezovica, RK Zagreb, nigdje, službenice lipo stajale godinu i po dana doma, s naknadom za prijevoz ?
Tko je prekontrolirao da je namještaj iz prostorija u D-12 bio uništen ? Ja imam fotke koje svjedoče suprotno. Da li je bila velika marčapija, u HZTK, tipa velika nabava (i provizija), pa se stanar morao povinovati ?
Kako nema novaca za opremu QSL sobe, ista je toliko mala da stanu dvije police, jedan omanji stol i jedna stolica ? Ja bio tamo, to vi ovcama, koje bezpogovorno dižu ruke, propovidajte viru Isusovu, lažete o svemu tome. Osim toga, sve i da je tako, a nije, to ste sve znali još u siječnju, prije 11 mjeseci ! Opstrukcija radi vaših privatnih planova.
Ne hvali i ne spominje slučajno drug Laureat pulski klub, kao, oni su nešto poslali u tijeku javne rasprave. Ono što su napisali je malo, nepismeno i nedorečeno. Sama tema je zahvalna, ta o njoj ja drvim već 20 godina. No , sam drug Laureat je izjavio da je to nemoguće, počeo se pozivati na GDPR, laže, i kola maže. Sve sam pojasnio već stoput, na ovim stranicama zašto oni to izbjegavaju, zašto su mrtvi ljudi u 9A adresaru, a živi, koji plaćaju REDOVITO članarinu 40, 50, ili 60 godina, nisu. Jer nisu NJIHOVI !
Četiri radna dana do kraja ove kalendarske godine. Obisit ću se nasrid rive ako ijedan klub plati članarinu u to vrime ! 99% ih plati, baš kao i ličnjaci, do 31. ožujka u godini.
Zašto nema spiska ? Više je razloga. Excel je iz 97 (s refreshom iz 2003), a Word iz 2001 (!) ; drugovi i gospodo, uzmite sve radne materijale za skupštine, zadnjih 20 godina, pa se uvjerite koliko puta su softveri bili kupovani. Ja provjerio, ne stane na prste jedne ruke.
Drugi je razlog što predsjednik ne može, i ne smije ništa narediti službenicama. To su prvo zaključili Mate i pok. Krešo, pa Puki, pa Pilat, pa pokojni Vincek, koji se na vrijeme povukao iz kandidature. Imamo dvije, zaštićenije od ličkog medvjeda, toliko su tekućim predsjednicima utirale straha u kosti, da im nisu NIKADA napisali radne ocjene ! Ta još čekamo lanjsko izviješće o radu od kuće, ta kasni samo 14 mjeseci !
Treći razlog je Kup Jadrana. Da se objave traženi podaci, Laureat ne bi moga sam sebi dat pehar ! A taman mu fali još jedan za kolekciju. I one prijašnje je "osvaja" s pomoći sa strane.
Četvrti razlog je hendlanje QSL-ki, ali o tome ću više u 2022. I nadalje tvrdim da neplatiše i kriminalci dobijaju redovitije nego osnivači HRS-a i redovni platiše. Ali kome ja to pričam, ta za pola IO-a QSL karta je misaona imenica !
Ima još...
Neka mi netko odgovori koliko je Hrvata radilo u 2021.g. s TRI prigodne pozivne oznake , i koliko je to procentualno bilo u odnosu na ukupni broj održanih veza ?
Kad vam već predsjednik (unaprid) šapće rezultate, mogu i ja ; rezultat je jednocifren !
Da ne spominjem stare magarce koji su natukli tisuće veza digitalnom vrstom rada... A vode se u uzdaničkim klubovima...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja