by 9a2jg » Mon Dec 27, 2021 4:34 pm
Je, ali kad slušaš izabranog predsjednika, ispada da smo mi dinosauri, koji ne shvaćamo "napredak" , a on i Ulip ga shvaćaju !!! Dobro je meni reka pokojni Vincek, citiram "lako je postat predsjednik, samo moraš svoju glavu ostavit doma" !
I zadnjem članu u Hrvatskoj je jasno da su on i Pilat bili pijuni jedne veće igre, koja nema "samo" 64 polja...
Da sam ja predsjednik HRS-a, i da mi u kalendarskoj godini budu tri pozivne oznake navezane na mladež, a da 95% veza budu učinjene od ruke ili usta stranaca, odma bi da ostavku.
Ali, on radi suprotno ! On pokušava, nama neukima, neinformiranima, i nazadnima, dokazati da je to dobro, samo da mi to ne razumimo !
Osim ostavke, na njegovu mistu, ja bi prije toga svratija u Supetar i Pazin, pokupija svu kartušinu i pehare, priznanja, što su ih dobili za uzgoj mladih operatora, i dao Pripuzu, da reciklira. Da se zatvori krug. Jedino pravo i pošteno.
Jer, nitko u povijesti nije od govna učinija vitamine. Tako i oni nisu mogli iskovati operatore. Jer i žena nosi devet miseci, jušto koliko je moja generacija imala tečaj. Ako porođaj dođe prije, rodi se nedonošće, koje zahtijeva posebnu njegu i tretman. Narečeni trojac je štancova 25 godina super-nedonošćad, koja u startu nije imala šanse. Na cilju su bili već gotovi operatori, Turci, Talijani, Englezi, Australijanci, Ameri, Francuzi, Malezijci... Jer su neki drugi centri moći imali svoj plan. Koji uspijeva, za razliku od hrvatskog plana.
Zato ja nisam lani moga učinit vezu sa 9A0YOTA na hrvatskom, jer je operator bija Turčin, a ove godine Malezijac.
Kako su provereni drugovi posijali, tako i žanju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja