Dragi štioci, vjerujete li da u SVIM materijalima za javnu raspravu, za elektroničku skupštinu, nema ni JEDNE jedine riječi, slova, ni zapete, o 9A QSL birou ? Ako ne vjerujete, skinite radne materijale s HRS web naslovnice, pa čitajte ! A ne možete pročitati ono čega nema !
Dakle, pomno smišljen plan, da se sjebe i ono malo radioamatera koji koriste QSL karte. Jer, ovi, šta ih drug Laureat glorificira, i usput laže, rabe isključivo bla-bla DMR, i remote.
Njih QSL karte ne zanimaju, njihovi su planovi drugačiji, a ovakav predsjednik se savršeno uklapa u njih.
Lani je u pro-forma Povjerenstvu za QSL saobraćaj nametnuo svoju volju, i sve one negativnosti o kojima sam ja javno pisao, su postale "normalne" i u postupniku. Prestrašno.
Da ponovimo štivo : Lani je Marinku isplaćeno za 6 mjeseci (ne)rada, bez da itko trepne. Nakon toga se desio Jarun, nama šalje privatna osoba (kojoj sam još dužan lovu za poštarinu), a toj osobi (klubu) HRS šalje uslugom Hrvatske pošte !!! Da se raspametiš ! Ali, svako zašto, ima svoje zato. To je učinjeno stoga da članovi kluba Marjan ne vide sadržaj paketa, ta svjedočili bi da sam godinama pisao istinu, za koga se sve hendla, i ko se šlepa na naše novce, već 20 godina !
Imamo v.d. QSL managera, za 18 dana, godinu i pol ! Guinness trlja ruke, neviđen primjer u povijesti, neće ga nitko tako brzo skinuti sa trona. Ali, to nije sve ! Zlatko je i KV manager, i čelnik Povjerenstva za popis HRS imovine, i još sjedi u IO-u HRS-a !
Šupera je druga Laureata, de capoto, ovi potonji je "samo" odgovorna osoba u dva kluba i u jednom Savezu. Na našu nesreću, našemu ! Mislija san ga preimenovat, iz kodnog imena Laureat, u Multipraktik, ali, Zlatko mu ozbiljno prijeti...
Zapalite španjulet, nalite gemišt, ima još... Kao što već danima pišem, HRS NIJE na RK Split potrošio u 2020. i 2021. ni lipe. Mi platili HRS-u 2.300 kuna, idealni bankomat, a ?
Još, da in uštedin, ja sugerira Neni da mi pošalje za moj klub, i za Ivu 2GF, sve IOCA plakete zajedno. Ja primio, sjeo u auto, odnio u Milnu, nitko nije reka ni fala. Sitnica, što dijete zna što je 100 km ?
Kad su Čeha, za vrijeme sovjetske okupacije, pitali šta mu je najgore, da li je to okupacija ? Nije, iznenađenim novinarima će Čeh, nego činjenica da nemamo perspektivu !
Posla san prije 6 dana paketić QSL-ki na Zlatkovu adresu, i mailom ga zamolio da mi potvrdi prijem. Još ništa. Neće se valjda ponoviti lanjski prosinac ?
Ali, to nije sve ! Tragikomika je da je i dalje jedino sigurno poslati na njegovu kućnu adresu, a Stručna služba, navodno, radi u prostorijama Saveza ! To nije raspad sustava, to je dokaz da sustav NE radi.
Tragedija, ne antička, nego najnovije hrvatske povijesti jest da drug Laureat, na zadnje dvije stranice predloženog Programa rada za 2022.g. uzdiže Stručnu službu, maltene da su veće udarnice od Alije Sirotanovića i Stahanova.
Čitajući njegove "umotvorine", uvijek se upitam koliko ta osoba može nisko pasti, i, uvijek se iznenadim, jer me svaki put, neugodno, dakako, iznenadi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja