Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Mon Dec 06, 2021 8:20 pm

A tovari :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 06, 2021 11:10 pm

Nerado upotrebljavam riječ magarci, jer su oni plemenite životinje, u odnosu na neke ljude. Riječ tovari ne upotrebljavam, jer je koriste BBB, kad govore o navijačima Hajduka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 08, 2021 3:08 pm

I tako danas uđem u poštanski ured,dvi službenice same unutra,side,ćakulaju.Ja dobar dan,posla bi 3 pisma,ona ih uzme i krene lipit markice kad joj sine imate li crnu potvrdu? Pošto nisan lažljivo stvorenje,kažem joj da nemam,na što će ona meni da joj je žao ali da mi nesmi pružit uslugu. :x Ma da si mi zadnja na svitu nebi te jeba,ostala sutra bez posla,a to će ti se i dogodit.
Znači nema žaštitara na ulazu,njih dvi same.Prema tome ni o kakvoj se bolesnoj ugrozi ne radi osim u glavama te bagre koja vam mozak popila! :evil: Jer bi na vratima i jedan isprid njih u slučaju tolike opasnosti bila dva zaštitara u antibiokemijskim skafanderima sa bocama kisika na leđima !! :twisted:
Jebu mene,normalnog zbog vas naivaca koji ste se dali izmanipulirati ko iz ovih,ko iz onih razloga.Stojte doma,ne izlazite da zrak da vas nebi omikron dohvatija ! A on,BTW vata samo pelcovane.
Dosta san napisa i neću više da nebi prinija virus priko interneta.Koji ste vi naivci u PM !
9a6r

Postby 9a4db » Wed Dec 08, 2021 7:16 pm

A si propustija kažin u izvedbi HBK....
Ujutro Justia et Pax u kupe, popodne pastiri u denare...
Živile Judine Škude :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a6r » Wed Dec 08, 2021 11:55 pm

I na njih san isto ogorčen.Jer nas sve skupa vodi u zajedničku,bijedu,siromaštvo i propast.Njih na Kaptolu sigurno neće dohvatiti ka mene i moje.Pa tako da stotine tisuća puta. :( Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. :evil:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 09, 2021 7:47 am

Kiša dere, jugo forcaje, gruba prognoza za cilu Hrvatsku.
Mislija san ne komentirat vaša dva posta, ali ne mogu mučat.

Čemu se Djani čudiš ? Oli si Djani zaboravija nastupni govor Bozanića ? Meni u ušima odzvanja svaka rič, još dan danas! Naročito onaj dio o "grijehu struktura" ! Vjernički puk se bio poveselio, skupa sa mnom, da je došao novi vjetar na Kaptol, koji će snagom svog autoriteta razotkriti i javno ogoliti sve ono što ne valja u Lijepoj našoj. Moš mislit. Nakon misec dana je utihnuo. Do dana današnjega. Čime su ga ušutkali, "kupili", ne znam, samo pretpostavljam, kao i vi.

Reni nije u redu što ovako pišeš. Ona službenica, tamo u poštanskom uredu, radi za 3,5 ili 4 iljade kuna, treba biti pokorna i mučat, šta i čini, te slušat svaku zapovid i naputak svojih pretpostavljenih. Njoj su rekli da tako postupa, i, ili će tako radit, ili će učinit povredu radnih dužnosti. To bi bio prvi korak na kratkom putu do otkaza.

Zašto ti je to ona rekla ? Zato što HP škrtari, pa neče da uposli zaštitare. Brojim desetke puta, koliko sam špotao njihove šefove, po tim pitanjima. Samo sam navukao tuđi bijes na sebe. Pretpostavljam da je HP-i "unosnije" plaćati premije protiv krađe i razbojstva, nego angažirati zaštitare, kaop outsourcing.

U FINA-i postoji isti, na vratima stoji, ima naputak da provjerava digitalnu COVID potvrdu, i tko je nema, da mu fizički zapriječi pristup unutra. Sve sam ti to, siže iz prethodna dva pasusa , već ispripovjedio osobno, prije 2 dana, u osobnom iskustvu.

Zašto je došlo do toga ? Vrlo je jednostavan odgovor. Jer je tako odlučio Stožer. S kojim se ti , očito, slažeš, jer, kako reče, nečeš potpisati inicijativu , nevažno je tko je vodi, da o svemu bitnome odlučuje samo Sabor. Ja hoću, jer mi je u glavi još slika fasade Sabora iz 1990 (kao i mnogih kuća u Splitu, i po ciloj Hrvatskoj), na kojoj piše : Nad Saborom samo nebo ! Za to su ginuli najodličniji sinovi Hrvatske, ne za političke i politikantske igre, ma od koga one dolazile.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 09, 2021 9:38 am

Moš mislit.Kad to dođe u Sabor onda će za svo ovo sranje imat potrebit broj ruku.I više od 2/3.Ako tako ne bude,(a znam da hoće,pošto su većina crveni),vodim te na obid,koliko moš pojist,popit na moj račun ali nedam nosit doma ka oružar Hajduka u Velo Misto.Znači ako i dođe u Sabor,sve će bit i gore jer će sva ograničenja naših sloboda bit ozakonjena.Jesi li sad razumija?Šta će ti život kad si ograničen sa nekim ausweisima? Za slobodu smo.se borili a ne za robstvo.Ti ka da neznaš ko sidi u Saboru? Ko drži većinu?
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 09, 2021 9:50 am

HDZ većina, prve skale in je drža Pupovac, druge Most, treće Saucha, znači ne voljom naroda, nego političkom kombinatorikom, da ne rečen neku težu (ali jasniju) kvalifikaciju.
Možemo se lako složiti da tisuće nisu položile život za takvo političko funkcioniranje.
Inače, taj poklič nije nastao u HDZ-ovoj radionici, nego u koaliciji Narodnog sporazuma, na čelu sa Savkom i Tripalom.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 09, 2021 9:53 am

Pa ćuprijaše je stvorija adezej,oni stari iz Metkovića sa ekipom.Oni su ih i financirali.Da se tada eliminira Jamba.LP
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 10, 2021 1:35 pm

I AM 9A/NX4TT with the new call of 9A5ZTT...
I am remote from Cocoa Beach Fl... transmitter is in Zagrab ...
I running thru Remote Ham Radio . com... with W2RE and the group.

Komentar nije potreban.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK