by 9a2jg » Fri Dec 10, 2021 4:37 pm
Zastupnici u skupštini su dobili materijale za javnu raspravu, koja prethodi elektroničkoj skupštini. Ko ima doma pisač, to treba i isprintat, sveukupno 33 stranice. Sve je moglo stati na 8.
Letimičan pogled mi je odma diga živac. Jedna od točaka je i usvajanje skraćenog zapisnika skupštine od svibnja o.g. Na stranici br. 3 stoji, hrvatski, latinica :
"NEMA prijedloga za brisanje iz članstva jer nema klubova koji dvije godine za redom (2019 i 2020) nisu platili klupsku članarinu HRS-u."
Riječ NEMA je i u originalu napisana velikim štampanim slovima.
I sad se ja mislim, ma nisam ja jedini, od svih zastupnika, koji vidi očito ?! Ovo je ona Kvaka 22 koju je počeo Puki, za svog predsjednikovanja, kada je, žetončićima vladajućih, otvoreno i javno savjetovao , citiram : "Ne moraš platit baš svaku godinu, i ništa se neće dogoditi !" Ne moram pisati da su kronične neplatiše glasačka baza vladajućih ?
I, nakon svega, što to vidi i zadnja šuša, oni imaju muda ovakva šta napisat !?!
Ali to nije sve. Neplatiše, sve ove godine redovno i tečno, dobijaju QSL-ke sa 9A QSL biroa, čak redovitije, i točnije od platiša !
Redovne platiše članarine HRS-u - bankomati.
Standardni neplatiše, piloni režima.
Ne moram ni pisati o svinjariji koju su učinili radio klubu Pregrada, i pokojnom Denisu Vinceku. Prevarili su ga, jer je vjerovao Pilatu, a u zapisniku piše da nisu imali pravo glasa jer, tobože, "nisu dostavili vjerodajnice za mandatno razdoblje". Osobno mi je pokojni Denis rekao da su sve predali, a njemu sam više vjerovao, nego ovima svima skupa ! Neću dalje o ovome, iako imam dosta materijala, u ovo vrijeme Došašća nisam ja taj koji će premećat kosti velikog domoljuba, Hrvata, vjernika, i amatera. To mu je i jedini crimen.
Zato su ga samo iskoristili, i odbacili.
Ima još, tek sam se počeo udubljivat u radne materijale. Javna rasprava je od 11. - 16. prosinca 2021.g.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja