by 9a2jg » Wed Dec 01, 2021 3:28 pm
Više od 2 godine nismo dobili QSL-ke iz Rusije ! Obistinilo se proročanstvo, što mi ga u pretprošlu zimu reče Rule : Kako vi nama, tako mi vama ! Pošteno, ako ne može drugačije.
Još dok je Marinko bio manager, ruski mi je manager rekao, citiram, "ne sjećam se kad smo dobili paket iz Hrvatske ! "
Nitko živ u HRS-u ti ne zna , točno i pouzdano, reći da li je golemi paket, koji je iša preko Bosanske krajine, Bajne luke, distrikta Brčko, i Beograda, i završio u ruskom QSL birou ?
Rusi jesu Slaveni, jesu braća u Kristu, ili Hristu, svejedno, ali i njima je škopjalo, ne daju se praviti ikome budalama, kad to nisu. Zašto bi slali nekome koji njima ne šalje ?
Osim očekivanog prispjeća ruskih QSL-ki, kao takvih, mnogi hrvatski operatori ih čekaju i za potvrditi brojne RDA lokacije ! Ne zaboravimo da ni ruski RA nemaju obvezu stavljanja logova na hamlog.ru , i da relativno mali postotak rda aktivatora stavlja svoje veze i na LoTW ! Ne možeš nikog na išta natjerati, osim ako on to sam ne učini. Znači, vratili smo se na početak, QSL karta je zakon u LA !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja