Dan danas, godinu dana nakon što sam ja pisao ravnatelju HAKOM-a, ništa se nije pomaklo ! Bez da upirem prstom u nekoga, jasno ti je tko je sve umočen u to !
Mene samo frapira članstvo u HRS-u, bojim se i izreći, zar je toliko kratkovido da ne vidi da su nam ukrali, i da nam kradu, dio naše suverenosti, i jurisdikcije, i da je na djelu vladavina onih koji namjerno i svjesno krše zakon, iz razloga samo njima znanim.
Mi osnovano pretpostavljamo koji su, ali sve se svodi na Judine škude, di god takneš, od funkcioniranja QSL biroa i hendlanja karata, preko izdavanja (nelegalne prodaje) pozivnih oznaka, do rada postaja suprotno i protuzakonito izdatoj dozvoli za rad.
U SAD-u bi već tucao kamen u Jumi ili Seskatevi, ovdje su to uzorni građani, stupovi društva, tehnički establišment...
Ima još, prikoviše toga, ali, svaki dan dođen doma mrtav umoran iz (tuđih) maslinika. U zdravom tijelu, zdrav duh !

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja