Drug Rolando, u podužem postu, odgovara na Željkova pitanja i čuđenja, koja "mirišu" na naručena. Kako i zašto ? Poći ću od kraja.
Ni dan danas HRS nije objavio "rezultate" tog izleta, iako su priznali da su to financirali 100% !!!
Ono, zašto bi predsjednik trebao snositi odgovornost, i dati ostavku, je njegovo vlastito priznanje, citiram,
.Nije bilo izlučnih natjecanja jer smo našli samo 4 juniora koji znaju telegrafiju i bili u mogućnosti otići na natjecanje.
Ovo je prestrašno, ali istinito, i to je rezultat aktivnosti druga Rolanda i njegovih istomišljenika, zadnjih 20-ak godina.
Nije bitna bazna godina, ovo stanje je konstanta, bez perspektive, pogubno i demoralizirajuće po RA pokret u Hrvatskoj.
Zar taj isti predsjednik nije izjavio HAKOM-u da je "remote rad sve više popularan i uzima maha" ? "Zaboravio" im je reći i da je pretežito SSB ? Sam osobno daje sve svoje mogućnosti da totalno razhebe operatorstvo, kakvog smo stvorili i poznavali !
Još dvije stvari. Tvrdi da seniori mogu ići samo o svom trošku ! Zar to nije totalno licemjerno, da se netko bori za Hrvatsku, a sam plaća troškove ? Zamoliću Dakijevu udovicu za dopuštenje, pa ću javno objaviti SVE što mi je on kazivao u pero !
Ne može drug predsjednik a da se ne očeše o QSL biro. No, ovaj put je pojeo govno, ali veće, iz svoje vlastite kanalizacije !
troškove QSL biroa, repetitora, KV i UKV natjecanja HRS mora pokrivati iz vlastitih sredstava (članskog doprinosa)
Zastupnici u skupštini HRS-a odavno javno traže objavljivanje spiska ugovora s OiV-om glede najma za smještaj repetitora i korištenje interneta. Predsjednik i IO to kriju, ko zmija noge.
Ali, đuture, on ugura i QSL biro, i to nam stalno nabija na nos, kao eto HRS , milošću božjom, pomaže tamo neke bokce, koji se (još) bave QSL kartama.
Istina je dijametralno suprotna ovoj njegovoj bestidnoj demagogiji !
RK Split još čeka odgovor HRS-a na podneseni zahtjev u siječnju 2019. za povrat uplaćene članarine za 2018. jer u toj godini HRS nije radio baš ništa za naš klub.
Svake godine uplatimo znatna sredstva HRS-u, a dobijemo malo, ili ništa. Zadnja dva puta sam osobno donio QSL-ke iz Zagreba u Split, i na Brač. To ne pišem da javno pričam o svojim "zaslugama", ili kako sam "dobar", nego kao materijalni dokaz da HRS na nas ne troši ništa !
Ne odgovoriše mi jesu li QSL-ke preko Republike Srpske, i Republike Srbije stigle u Moskvu ? Imam informacije iz Rusije, o kojima sada ne bih htio pisati, ali budem.
Što o laži o QSL-kama za Španjolsku ?
Mogao bi do prekosutra, ali što očekivati od IO-a i predsjednika, gdje dvojica nisu ni operatori, a dvojica (dokazano) ne šalju karte ? Razgovor gluhoga i nijemoga.
Posebnu ću priču, ovih dana, ispričati javnosti oko hendlanja karata kvazi managera, na desetke tisuća, čije smo slanje i hendlanje MI platili, a oni pobrali vrhnje, usluge, darove, a možda i novce.
Da se to nastavlja, kvazi legalno, svjedoči i "odluka" koju su donijeli tzv. Povjerenstvo i IO HRS-a. Poštenog bi čovjeka bila sramota.
Ali, u povjerenstvu je sjedila tajnica i Puki, treba li dodatni komentar ? Treba li reći tko je u Hrvatskoj imao benefite od tih inozemaca, a koje smo MI plaćali ? Ne treba, znamo lokacije, i materijalna sredstva koja su se samo pojavila !
Uskrsnu kako je rekao !