Slabe ste volje, karate se sa ženon, u kući nema love, dica slabo u školi, ne bacilajte, evo razonode, za pošteno se nasmijat.
Na HRS web naslovnici se "skrio" podatak o plaćenim članarinama, ali za 2020.g. ! Dokument je kreiran 3.7.2021.g. ! Pusti informatičari, izvrsni poznavatelji excela (ne onoga iz 1997 ! ), oni nama , pred odlazak na pedagoški godišnji odmor, serviraše spisak plaćenih članarina za 2020. g. ! Ne znam, da li smijete, ili plačete ? Pomalo, plakaćete, to vam ja garantujem !!!
Dakle, na spisku je 87 radio klubova, a iz njih 10 nije plaćena ni jedna članarina ! Ima ih nemali broj jednoznamenkastih, meni "bode" oči Garešnica i RK OiV, oba po jednog člana ! Gospon Vida i Braco, ili neki drugi klinci.
Novi Bokanjac 2, su čime su onda bili izvršni organizatori Zvjezdanog sela ?
Grubišno polje 4, biće da se i Vlado vratio u zavičaj, a Mirko vratio iz Daruvara kući ?
U Vinkovcima u dva kluba ih nema 10, a Hrvoje bi reaktivirao RK u gradu Hvaru.
RK Brač 3 plaćene članarine, znan za Tomu, i ćer mu, oni treći biće prešidente, Goran je jamačno našao novi matični klub, ide ga.
Dok je pokojni Savo Golić bija živ broj članarina iz zagrebačkog RK slijepih je uvijek bio dvoznamenkasti, sada 9. Za klub slijepih u Rijeci nema podataka !
Ne bojte se, nisam zaboravio prijatelje Ivu i Marinka, Donji Miholjac 3, a Belišće 5 članarina, zrelo za fuziranje, s još nekim.
Ima još nekih kuteva gledanja i analize, budemo nešto ostavili za idući post.
Zucker zu ende, dolce al fine, ili šećer na kraju, svi diskutanti s kojima san priča o ovoj tematici , me uvjeravaju da je 2021. gore ! Možda zato ne objavljuju friške podatke, jer je 99% ljudi platilo, ka i svake godine, do ovoga datuma !
I opet moram naglasiti da susjedi, na koje samozvani elitisti s visoka gledaju, ažuriraju svoje podatke svaki mjesec, Stručna služba HRS-a kasni "samo" 6,5 mjeseci. Kasniće još i više, jer im nitko ne daje takve radne zadatke, ta od glave riba smrdi.
Moram li reći da onima koji (kronično) ne plaćaju članarinu, uredno stižu paketići QSL-ki ? Sad sigurno likuju Marinkovi odvjetnici pro bono, od Mate do Martina, jer će se uhvatiti moje pisanije, ko pijan plota, i utvrditi da se ama baš ništa prominilo nije ?
Gastarbajtere sam ostavio za idući post, puno bi bilo, brate mili...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja