by 9a2jg » Tue Oct 26, 2021 6:35 am
Sinoć me zva jedan naš stari član, evocirali smo uspomene iz kluba, i uspoređivali inventurne liste, kod koga je sve klupska imovina, i koja. Tako smo se prisjetili i da je sadašnji predsjednik HRS-a (pre)dugo neovlašteno držao naš klupski elektronac kod sebe (!), i tek kad smo proskičali, ga je nevoljko vratija.
Ne čudi me, ta on ima sklonosti ka društvenom ! Na ovom forumu sam pisao izjavu aktera-očevica, koji mi je osobno priča da, kad su išli na ARG na Lovreć, da su bili zaboravili jedan transiver, našto je drug Laureat reka : Nema problema, skoknut ću do stana, uzet klupski (beneficirani) !
Zli jezici govore da su vidjeli i da turisti Švabe, rade na ljetovanju u Murteru na tom uređaju, ali ja u to ne vjerujem. To podmeću Jugosloveni, komunjare , orjunaši, di bi on... ?
Uvik se sitin pokojnoga Joze Šimunđe, koji je zna iz prve pogodit u sridu, citiram ga. " Gogo i Rolando su otišli iz kluba pod nerazjašnjenim hardverskim okolnostima, a Toma san mora molit da vrati klupsku imovinu !" I baš tamo završija i klupski stup. Čaršija veli da je još tamo...
Da zaključim, Trio Fantastikus ima slabost na hardver, jebi ga, to in je u krvi... A ni doživotni predsjednici nekih bračkih klubova su isti, ne čudi da su zajedno dizali ruke za amoralne odluke, kako u HRS-u, tako i u ZTK-e !
Faraone su u Egiptu sahranjivali s rukama vanka, da se vidi da nisu ništa odnijeli na onaj svijet........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja