by 9a2jg » Sun Aug 29, 2021 7:08 am
Svršija je jučer još jedan kurbin pir, tečaj za neplivače. Bili jučer ujutro samospotirani, na frekvenciji - muk ! Tako i treba.
Ali, u maniri sjevernokorejskih predsjednika, ka i uvik, sad će puste ode vanzemaljskim uspjesima, desetak fotki u godišnjem izvješću o aktivnostima HRS-a u koloru, sve da se "dokaže" nevjerodostojnost kritičara. Sve im je zaludu. Tvrde da se to tamo odvija uspješno već 13 godina. Ako je to tako, zašto ja, koji sam svaki dan na opsegu ne sretnem te oštancane operatore ? Zato jer ih nema. A vladajući neće nikada priznati da ih nema, jer bi onda morali vratiti priznanja, nagrade i novce, koje su iskamčili, navodeći uspjehe Zvjezdanog sela kao svoju zaslugu ! Uostalom, drug Laureat je to i napisao, u pristupnom životopisu, prigodom kandidiranja za predsjednika HRS-a.
Jado ne shvaća da su ga odabrali moćnici iz sjene jer je bezpogovorni poslušnik, a ne poradi njegovih zvjezdanih trenutaka i zasluga. Primjeri sa izdavanjem pozivnih znakova, procedura, naplata, to je u sferi kriminalnih radnji. Kad bi to bila "zasluga" onda bi mi bili kriminalna organizacija ! Afera sa remote postajama, njegove izjave, i postupci za koje nema mandat, logičan su nastavak njegovog poznatog obrasca ponašanja. Sve u vezi toga nije sramota Amera, nego predsjednika HRS-a ! Ima još umiješanih, ali, o tom, potom.
Ima još, pomalo.
Ne bojte se, nisam zaboravio prostorije u Dalmatinskoj 12. Sve što mi je izjavilo duboko grlo prije ljeta, i što sam napisao ovdje, pokazalo se točno ! Useljenje kad se gospođama sa pedagoškog godišnjeg odmora digne neka stvar, i kad one odluče !
Predsjednika HRS-a, NO i IO, uopće nije sramota što članovi ne mogu , više od godinu dana, poslati svoj paketić karata na adresu HRS-a, nego na Zlatkovu kućnu adresu ! Prekosutra 14 mjeseci da je v.d. Toga nema ni u Kandaharu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja