Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Wed Aug 18, 2021 11:14 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/una ... x_vid=5249
Baš me čudi ?
A poništavanje dozvola za rad ARS.a izdanih na bazi namjerno krivih podataka ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 18, 2021 5:40 pm

Pomalo.Ove sluša više ljudi.Znaju se prioriteti.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 19, 2021 6:47 am

A ja san mislija da će se povećati aktivnost na bandovima, nekoliko RA je ovoga ljeta išlo u zasluženu mirovinu. ;)
Čekaj malo konac miseca, kad diplomiraju tečajci sa ZS-a, neš moć nać slobodnu frekvencu, ka i uvik poslin tega kursa za neplivače.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 19, 2021 8:34 am

Već san u CA naručija filtere, tako da nema straja za QRM. :D
9a6r

Postby 9a6r » Mon Aug 23, 2021 11:42 am

Ko zna oće li mula koji sad ima svu vlast u Afghanu dozvolit rad na radioamaterskim opsezima? :? :o
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 24, 2021 2:02 pm

Vidim spotiranu postaju 9A302AA. Čitam na qrz.com razloge postojanja tog SES znaka. Slavljenje 30 godina neovisne Hrvatske !

Jel to mene zajebava onaj koji mi je u srpnju 1991' rekao da sam lud, da bi mogao i poginuti ? Malo iza toga je to ponovio mom klupskom kolegi i prijatelju Zlatku 3NU, koji je obnašao vrlo važne i delikatne poslove u zgradi MUP-a u Splitu !

Ne bi mene to uzbuđivalo, da se ne kurči trećepozivac, koji je mobiliziran kad smo mi već bili umorni od rata.
Tako i treba, svirači kurca, preko 7 tisuća penzije, dragovoljci Domovinskog rata 3,5 ! Mašala !
Mi dobili rat, oni blagodati.

Ufam se u Boga, koji ne plaća svake subote, da ćemo na onome svijetu dobiti prema zaslugama. Bar tamo, kad nismo ovdje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 29, 2021 7:08 am

Svršija je jučer još jedan kurbin pir, tečaj za neplivače. Bili jučer ujutro samospotirani, na frekvenciji - muk ! Tako i treba.
Ali, u maniri sjevernokorejskih predsjednika, ka i uvik, sad će puste ode vanzemaljskim uspjesima, desetak fotki u godišnjem izvješću o aktivnostima HRS-a u koloru, sve da se "dokaže" nevjerodostojnost kritičara. Sve im je zaludu. Tvrde da se to tamo odvija uspješno već 13 godina. Ako je to tako, zašto ja, koji sam svaki dan na opsegu ne sretnem te oštancane operatore ? Zato jer ih nema. A vladajući neće nikada priznati da ih nema, jer bi onda morali vratiti priznanja, nagrade i novce, koje su iskamčili, navodeći uspjehe Zvjezdanog sela kao svoju zaslugu ! Uostalom, drug Laureat je to i napisao, u pristupnom životopisu, prigodom kandidiranja za predsjednika HRS-a.
Jado ne shvaća da su ga odabrali moćnici iz sjene jer je bezpogovorni poslušnik, a ne poradi njegovih zvjezdanih trenutaka i zasluga. Primjeri sa izdavanjem pozivnih znakova, procedura, naplata, to je u sferi kriminalnih radnji. Kad bi to bila "zasluga" onda bi mi bili kriminalna organizacija ! Afera sa remote postajama, njegove izjave, i postupci za koje nema mandat, logičan su nastavak njegovog poznatog obrasca ponašanja. Sve u vezi toga nije sramota Amera, nego predsjednika HRS-a ! Ima još umiješanih, ali, o tom, potom.
Ima još, pomalo.

Ne bojte se, nisam zaboravio prostorije u Dalmatinskoj 12. Sve što mi je izjavilo duboko grlo prije ljeta, i što sam napisao ovdje, pokazalo se točno ! Useljenje kad se gospođama sa pedagoškog godišnjeg odmora digne neka stvar, i kad one odluče !

Predsjednika HRS-a, NO i IO, uopće nije sramota što članovi ne mogu , više od godinu dana, poslati svoj paketić karata na adresu HRS-a, nego na Zlatkovu kućnu adresu ! Prekosutra 14 mjeseci da je v.d. Toga nema ni u Kandaharu !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 29, 2021 1:39 pm

Govoriš o trećepozivcima.A ja ih toliko znam koji nisu bili NIGDI ! Sve bili punoljetna čeljad,stariji od mene a neki i od tebe.Niti radnu obvezu nisu dobili.E toga nema danas ni u Burkini Faso jer je tamo situacija užarena.Burkina Faso je za neupućene jedna od najsiromašnijih država Afrike. :(
O vladajućoj koaliciji ne triba usta otvarat. :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 30, 2021 7:02 am

Ne postoji vladajuća koalicija u HRS-u. Postoje oni koji vuču konce, iz drugog plana, i oni koji su poslušnici. Koalicija, po definiciji, podrazumijeva jednakopravnu suradnju dvaju, ili više, subjekata, od koji svaki subjekt ima svoje mišljenje, i misli svojom glavom.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 31, 2021 7:13 am

Baš kao što sam jučer i napisao, osvanule puste fotke, planetarni uspjesi, nitko im nije ravan...
Drug Laureat na fotkama, zna se, Houdini mu nije do nožnog članka.
Samo, radioamateri nisu bedaci, znaju istinu ! Od svih tih 13 generacija Škole za neplivače - ništa. Nijednog nisam sreo na bandu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK