Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Mon Jul 05, 2021 9:19 am

Predsjedniče, onda koliko je ugovora potpisano sa OiV-a za nove lokacije DMR repetitora, te koliko ih je sveukupno ? Ako je preteško pitanje, imam ja i lakših ? ;)

Kako Buje-remote, projekt 21. stoljeća, na principu javno-privatnog partnerstva, što ga ustanovi pokojni Račan ? Od zemalja bivše nam države, koristio ga samo jedan mali Piroćanac, ostalo sve belosvetski mangupi... Za koga je to, za nas, ili za njih ? I oni u Juraj Bonaći to znaju, a da neće, inače, iznadprosječno inteligentni, radioamateri ! Muči, i ne sramoti se više.

Kad će useljenje u D-12 ?

Di su radne ocjene djelatnica za rad "od kuće", kako za cijelu prošlu, tako i za 6 mjeseci ove godine ? Imamo pismeno javno HRS obećanje, ali sve je ostalo na, obećanje ludom radovanje.

Predložiste li našeg "logističara" za još koju funkciju u IARU ? Onako, ispod žita, da mi ne znamo, kao i zadnji put...

Koliko dugo će QSL manager biti v.d. ? Već je ušao u Guinness-ovu knjigu, nemojte da skroz razvali Guinness-a !

Za sada su tamo dva europska rekorda, ovaj, i onaj s reversima za uređaje HRS-a ! Napisao sam europska, jer ostatak svijeta i ne zna, i ne može pojmit pojmove revers i v.d. !

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 09, 2021 6:01 pm

Vidim spotiranog 9A/W6KRZ. Sve sama hrvatska mladež ! ;) Predsjedniče, sramiš li se bar malo ? Razmišljaš li o ostavci ? Ovo nije radio ni Quisling !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 21, 2021 3:43 pm

Da Mato u pravu si .Nije prvi put,svi čitaju,ali nisu to moji problemi.A ja ću još malo trolati i onda menema.Gospodin 9A1TT(remote man) se jako zainteresirao za lokaciju Vidikovac na Hvaru 400 m. ASL,kako bi tu postavio remote st.pa je tražio da mu se ispitaju moguće smetnje u spektru.To znam iz pouzdanih izvora.No,na sreću OIV nije vlasnik objekta,i remote neće nikad na Hvar,jer eto ja o tome odlučujem.Dosta za sadaì

Lijepo i točno je Milan napisao, samo, ne znamo svi sve ! Vidikovac nije JEDINA lokacija za koju se dotični "zainteresirao".

Ne treba biti stručnjak za telekomunikacije da se (u)vidi da se iza mreže remote postaja na kratkom valu valja nešto sasvim treće.
Očito je tko im u toj raboti pomaže, aktivno radi, u konačnici protiv hrvatskih interesa, na duge staze.
Pjesnik bi rekao : Veleizdaja ! Ja, kao mali čovjek, penzioner, samo ponavljam : Ima materijala za razne državne službe !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 22, 2021 8:32 am

Što se čudite na stalna kršenja zakona za koja postoje DVIJE odgovorne osobe, predsjednik i potpredsjednik. I jednog, i drugog sam tužio, s razmakom od 40 godina, bez efekta. Jer su proizvod, i nahoče upravo tog i takvog sustava, koji skrbi za "svoje". I samo takvi i mogu doći na neku znatniju funkciju. U ušima mi još odzvanjaju proročanske riječi, nesuđenog predsjednika, pokojnog Denisa Vinceka : U dva mandata nisam htio to postati, ne zato što nisam želio, nego nisam htio ići na poklonjenje Hazjajinu, polaganje ruke i uzimanje tuđih mišljenja kao svojih. Ja bih dodao : I nije izdavao kamarade, nego knjige, najveći crimen!
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 18, 2021 8:33 am

Onda, oće li predsjednik, aka Pinokio, snositi posljedice za svoje laži izrečene na sastanku s HAKOM-om, glede remote rada ?
Koliko mu je narastao nos ? Ako je puno, nemojte ga više slat na te sastanke, neće moći ući u kancelariju.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 18, 2021 9:31 am

Nisan još čuja da je od laži neko umra? :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Aug 22, 2021 3:15 pm

Otkud u prvi vikend rujna.Tada je natjecanje na ukv.Vjerujem da bi dosta ukv operatora došlo ali contest je.Isti slučaj i sa druženjem u Osijeku u svibnju.Baš na dan kad je cq wpx na kV opsezima.Koliko vidim i HRS učestvuje u organizaciji oba ova skupa.I niko da vidi ovaj po meni propust.73 Toma 9a4w

Tomo, oli se na Jarunu skupljaju operatori ? Mostly...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 22, 2021 9:04 pm

Ako budem slobodan možda skoknem na pivo.Neznam jesam li QRL taj vikend.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 23, 2021 6:55 am

Dobro in je Tomo napisa. Druga stvar je što oni ne obadaju što pišu Dalmoši, i ostali slobodomisleći pisatelji.
Otić gori, i nazad, odnija java iljadu kuna, pa ti misli da san ja lud.
Zašto ? Jedna preživjela manifestacija, u režiji ZARS-a, koja je odavno sama sebi svrha, i koju sufinancira HRS, jer je tako izglasala Skupština HRS-a, u kojoj imaju većinu ! Osječanima i istočnim Slavoncima začepe usta s nekoliko tisuća kuna "doprinosa" naših para lokalnom derneku.
Zadranima i Pazinjanima također, s financiranjem "druženja mladih" jedan vikend u godini.
Kako "utišaju" Bjelovarčane, vidimo, efikasno, uvijek na isti način, iz godine u godinu.
Divide et impera ...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 23, 2021 8:34 am

Obrazac je od davnina uvik isti,to znamo.
Mnogi će me krivi shvatit ali koliko imamo braniteljskih udruga? Da je jedna,to bi bila ogromna snaga,jača od dvoglave partije+sateliti.Ali kome govorit? :(
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK