Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a6r » Sun Jun 06, 2021 12:29 am

Izgleda da smo se vratili u 1573,Franjo Tahi i Matija Gubec. :x
Umra je Mojsa pa sad lokacija manje više zjapi prazna.Isto tako V.Gora...itd.Kad je nešto neprirodno,mora propast.Kad tad.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 06, 2021 12:24 pm

Slažem se, neprirodno je stvarno stanje na terenu, ali ne i zamisao ! Ideja je, baš kao i ideja socijalističke doktrine, odlična, ali su ljudi kvarni, njihova djela, i bjelodana praksa, stalno dokazuju da su im mladež, i visoko podignuta letvica svevremenskih postulata Narodne tehnike, samo poslužili kao izgovor, i "argument", da od društva dobiju (i dobijaju) novce, da bi uživali u privatnom feudu.

Jedina razlika između srednjevjekovnog feuda, i današnjeg, je da je onda bio samo JEDAN feudalac, korisnik i vlasnik konkretne lokacije, a danas ih je nekoliko, najčešće između 3 i 6, a i za to ima razlog. Razloga za to je nekoliko. Da je jedan , ili dva, bili bi sumnjivi državi, koja to sve plaća. Mora ih biti 5-6, jer, jedan kolo vodi, dva su pobočnika, sa svojim sektorima pokrivanja, a trojica su nešto mlađi, upravo da se, kad ovi odu prirodnom smrću, nastavi ta golijada, kako bi to u očima HZTK i Ministarstva, bilo očito kao najbolji model, za samozvane elitiste i doajene.

Neki dan u Zagrebu sretnem jednog RA iz Varaždina, on će ti meni odmah : A je Koki, stvarno nas "štediš", opleo si po svima, samo ne po nama ! Slušaj brajo, velju ja, pisao bi ja i o Varaždincima, Čakovčanima, ljudima iz istočne Slavonije, ali nemam elemenata. Za sve ovo što pišem, imam dokaze, izjave, snimke, mrtvih i živih, ta ne bi pisao da nije tako.

Ista je stvar i s remote postajama. Evidentno je čemu (ne) služe, i kome. Jedan propali privatni projekt, kojeg naša vrhuška oće prikazati kao uspjeh, a valjane kritičare, kao one koji "ne uče i ne idu s vremenom" ! Moš mislit !

I na kraju, pitanje za miljun dolara : A koji su onda motivi i ciljevi nekog projekta koji ne zarađuje ni za struju na objektu ? Ja znam, ali ne smin pisat, za sada.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 08, 2021 10:53 am

Ovaj FT8 je idealan za remote rad ali triba brzi internet imat. :D
Odličan je i za joker, "zovi za prijatelja". :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jun 08, 2021 3:23 pm

Izjave druga Rolanda me podsjećaju na mitinge druga Ericha Honnecker-a, gdje su istočni NIjemci morali klimat glavama, a u sebi su govorili : Ovoliko pizdarija i bajki može samo on napričat.
Šupalj je ka maasdam, ili ementaler, di god ga takneš, od QSL postupnika, preko v.d. QSL managera (!), HRS prostorija, članarine, pozivnih znakova, dozvola za rad, remote stanica, do 9A0HQ !
Ustvari, više je šupalj, nego pun !

Mi kao i da nismo imali elektroničku skupštinu, nema zapisnika, NO šuti, ona sa peterocifrenom plaćom ne dela svoj posao, svi šute, reklo bi se da su svi zadovoljni. Ako ćemo se zajebavat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 09, 2021 4:09 pm

A i Erdogan se nešto primirija, ne miriše to na dobro. Nema ni ona dva - tri mlada Turčina na Buje-remote, da "promoviraju Hrvatsku" ! ;)
Drumovi će poželjet Turaka, al Turaka više biti neće...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 11, 2021 6:21 am

Do kada će ovo biti neslužbeni rezultati.Evo wpx cw 2021 izašli prijavljeni rezultati.73 Toma 9a4w

Tomo, puno pitaš za svoje godine ! Nečeš ti meni dugo u KV povjerenstvu.... ;)
Imaju drugovi preča posla, od remote station-a , nadalje ! Kud si navro, ko prase u surutku !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 12, 2021 7:47 pm

Slab neki promet na remote-Buje, utanjilo... A ni Davor nije produžija dozvolu. Turčini "štrajkaju" jer su in nogometaši zijanili... :(
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 13, 2021 4:54 pm

Fala Glavnom Stožeru šta je produžija radno vrime automat klubova do ponoći. Sad će onda živnut aktivnost 1CFN-a ? ;) Ka i ostalin uzdaničkin klubovima...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 17, 2021 3:33 pm

Sto s onima koji su krsili tocku 11 Opcih pravila, citiram zadnji dio:
"Također, poništit će se sve veze s postajama koje će na bilo koji način protivno pravila natjecanja ili načela HAM SPIRITA pokušati utjecati na konačan ishod natjecanja (očito favoriziranje pojedinih postaja, namjerno odašiljanje krivih rednih brojeva, brisanje veza iz dnevnika i sl"
Znaci li to da ovo dalje dozvoljeno jer se ne kaznjava??

Ne znan, bi li se smija, plaka, ili oboje, u stereo modu, čitajući ove retke deda Marka. On se "zgraža" i zaziva RA javnost na benignoj temi, a tamo gdje je stvarni kriminal u HRS-u, šuti ! Svašta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 19, 2021 1:17 pm

Sa tri različite lokacije u Hrvatskoj su mi došle identične dojave, da jednom "elitnom" amateru drugi radi FT8 veze na 6m. Šalju mi i podatke, pojedinosti, pikanterije... Komu, čemu ? Pukovniku nema tko da piše... Kod nas bi Markes dobija još kojega Nobela za književnost, koliko ima "materijala" !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK