U materijalima za elektroničku redovnu godišnju i izvještajnu skupštinu ima desetak rečenica i o "radu" QSL biroa u 2020.g. Rad stavljam u navodne znakove zbog više stvari. Prvo, po ne znam koji put, javno pitam, kao zastupnik, i kao član, po kojem osnovu i za koji (ne)rad je isplaćivana naknada Marinku do 30.6.2020. kad je odluka o otkazu ugovora bila u veljači, a nije ni radio ništa ?
Drugo, u ovim dokumentima stoji da je Zlatko preuzeo njegov posao 1.srpnja, članstvu je bilo prezentirano da se isto dogodilo u rujnu, ili 1.10. ! Tko laže ? Ja ne, dokumenti još vise u zapisnicima.
Kad smo već kod laganja, u ovim materijalima nema zeta, nema kamiona, nema golemog paketa za Espanju, ukratko, da je bilo, sigurno bi se pohvalili. A dokaz da to nije ni bilo jest činjenica da je paket za Španjolsku, kojeg su spakirali Zlatko i Marija bio najveći, bez konkurencije ! Ako laže Koki, ne laže vaga ! Ko je laga pri rata, laže i sada.
U tekstu su vrlo perfidno podvalili kukavičje jaje, napisaše, citiram, "a koristili smo i uhodanu kurirsku službu" ! Istina je , dakako, obrnuta, 54 dostave preko Prleta, Tihog i Dimnjačara, a 13 uslugom Hrvatske pošte ! Zašto to rade, ja znam, a vi dumajte, ali, ne rade nam dobro, i ne žele nam dobro.
Da pometem malo ispred svog praga, iz radnih materijala sam doznao da mi lanjski "dobrotvor" nije bio RK Marjan, nego 9A4NA. Znači, njemu sam dužan, u ime kluba, i svoje osobno, 22,50 + 6,20, sveukupno 28,70 kuna, za dvije pošiljke HP-om, sveukupno 821 gram.
Kako sam ja baš neki dan (NAKON poskupljenja tarife za pismonosne i paketne pošiljke) poslao paket od 2,230 kg na 9A QSL biro, i platio 30 kuna, normalan čovjek, među koje ubrajam i sebe, ne može a da se ne upita tko koga ovdje zajebava, i hini da mu radi uslugu ? Jer, ionako je trošak usluge HP-e konstanta, zašto mi se odmah nije poslalo na moju adresu, nego mora postojati međupostaja, kojoj ja i klub moramo dugovati uslugu i novce ? BTW, te novce smo mi odavno unaprijed dali HRS-u, ne pitamo mi ništa tuđe, nismo mi privatni vlasnici privatnih DMR repetitora !
Šećer na kraju, dolce sul fine, zucker zu ende ! Ni riječi o hendlanju za bidne Talijane, gastarbajtere, i djelatnike u specijaliziranim agencijama UN-a, UNHCR-a, UNICEF-a i sličnih ? Ispada kao da se nije hendlalo za njih u 2020.g. ? A je, i ja imam dokaz !
Da, za sada, zaključim, izvješće o QSL-iranju je tehnički dobro, ali nas interesira ono što NE piše u njemu. Nećemo ni saznat, jer je sami vrh umočen !
Amere nisan ni spominja, to ide u novoj sezoni...
Jutros su kontrolori ZET-a u Zagrebu dobili cirkularni mail da im je onemogućen internet je je Grad dužan davatelju usluga. Počeli ispadati kosturi iz ormara pokojnog gradonačelnika.
Kad-tad će i iz onih u Dalmatinskoj 12, di se još suši pitura i glet, već 4 miseca...