Šalju mi kolege iz metropole što nabijeđeni predsjednik stavlja po Fejsbuku. Da čovik izriga... Stevo Opačić i njegova Grom desetina, i četnički bunkeri na Neretvi, sve je to mačji kašalj u odnosu na ovo !
Valter, Prle, Tihi, Dimnjačar, Mirko i Slavko, nisu im ni do koljena ! Oni su zagrabili u bogato naslijeđe Kominterne, sad liferuju putem internacionalnih brigada iz španjolskog građanskog rata, sve do Španjolske, preko Katalonije ! Dobro da san ja zagovara, za razliku od hrvatske službene vanjske politike, politiku vrlo dobrih odnosa sa Barcelonom !
Dakle, umjesto rada, reda i discipline, nerad, javašluk, kaos i nepotizam ! Opet prvi dobijaju oni klubovi koji nisu platili 5 - 6 godina ! Pojedinci koji nisu platili 3 - 4 godine...
Ali, mozak primitivca radi upravo na tom principu, on "kupi" nelagodne, ne za sitne pare, nego za NAŠE pare. Mogu to svakom pojasnit kome nije jasno, ne ovdje, potrajalo bi...
Snabdijeva on svoje stalne, stare mušterije, po hardverskim, softverskim i novčarskim pitanjima. Tako i treba, nema džabe ni u stare babe...
Nitko više na hrvatskom radioamaterskom nebu, i ne pita zašto se Povjerenstvo za QSL biro nije još uopće sastalo ?!
Nitko normalan ne upita zašto je još Zlatko v.d. ? Mi, koji smo pola stoljeća radili u realnom sektoru, znamo da, i u socijalizmu i u kapitalizmu, nešto što je v.d. traje max. 3 do 6 mjeseci !
Nakon toga, imenuj ga za stalno, ili raspiši javni natječaj ! Dosta sam razgovarao s kolegama RA, mnogi dvoje da li je pametno i podobno da je QSL manager netko tko je u IO-u ! Tko ga kontrolira ?
Wannabe predsjednik, koji koristi kaubojske metode ? Sačuvaj nas Bože ovakvog predsjednika.
I drugi ljudi su mi pričali, od Rijeke, do ravne Slavonije, da su išli osobno po karte u Zagreb. Daleko je to, dragi drugovi, od onoga za što smo se borili, i za što su neki dizali ruke.
Da zaključim, najebu oni koji sve plate, redovno, u punom iznosu, i na vrijeme.
Kriminalci su došli na svoje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja