Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Sat Feb 27, 2021 1:14 pm

Dobro je dok ti stiže. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 7:57 pm

Ni nediljon neman mira...
Zvoni telefon, prika iz Zagreba. Veli, ne znaš ti ni po mise oko YOTA2021 ! Ajde , prosvitli me, ka boga te molin, govorin ja. Kad je počeja, nije ferma, dok nije sve reka. Dakle, po njegovim izvorima, stvar je od početka zamišljena da nitko od mladosti ne dolazi, zbog corone, a ako, slučajno, ko i dođe, biće u Karlovcu, radiće sa remote stanice, njih par, ostali će špartat po izletima, NP-i, PP-e i ostale FF lokacije. Nešto slično ka Zvjezdano selo, dva rade ostali se kupaju. I na kraju mi veli : Jedino šta si pogodija, to je da je od početka bilo projektirano da se koristi remote stanica, i to , zna se koja !

Bidni moji, kako će sada uspit , bez marketinškog stručnjaka ? Doduše, ostala in je druga, pripravnica za EU projekte i HamSphere, ona je odavna involvirana u to, upisa je pape, ka šta u Dalmaciji odma upišu dite u Ajduka !

A ni potvrđeni prešidente nije bez iskustva, i on je naplaćiva 500 kuna po glavi za radit sa IZM-a ! To je bilo tamo di je (doživotni) predsjednik. U RK Marjan nije naplaćiva ništa za radit sa bunkera, jer ga nije ni financira. To su, eventualno, mogli naplaćivat Talijani, oni su ga napravili. Zato već (odavno) niko ne gre na bunker. Jer je on (dobrovoljni ? ) tajnik kluba. Neki tvrde i doživotni !?
Nije on bez iskustva, naplaćiva je on strancima na Murteru. Boravak, i spizu, ne rad sa (beneficirane) stanice, to pronose glase oni zavidni, koji nisu nikad ništa postigli u životu ! Jel tako, druže ?

I , na kraju, nikako da uđe u ovu moju staru sijedu glavu da je radna obaveza "jača" od bojne Frankopan !
Dobro je nama govorija savjetnik dr. Tuđmana, dr Anđelko MIjatović u HVU u Zagrebu: Čuvajte se ljudi ovih šta obrću kapute. To je bilo 1992, njegove proročke riječi još odzvanjaju Černomercom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Feb 28, 2021 8:14 pm

Šteta što se Murter ne računa za IOTA diplomu. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 9:18 pm

A zaboravija si jedno od (svojedobno projektiranih) sedam svjetskih čuda , ARG na moru sa iznajmljenim jahtama ! Zar si zaboravija koja je pametna glava to smislila, i ko ju je podržavao ?
Sve u akvatoriju Murtera ! Jeba te, koliki su oni izumitelji, napunili bi Guinness u čas posla , samo da ih je molat !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 01, 2021 11:26 am

Ako ništa drugo, memorija me Bogu fala još jako dobro služi.Di ću to zaboravit? :D
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 02, 2021 11:54 am

Ko je onda naručija vokce u Funtanu ?

Gledan , ka sada, iz jednog starijeg kviza, tri osobe.
Prva osoba veli : Ja sam odgovorna osoba HRS-a, ja sam naručila vokce u Funtanu.
Druga osoba veli : Ja sam odgovorna osoba HRS-a, ja sam naručio vokce u Funtanu.
Treća osoba veli : Ja san odgovorna osoba HRS-a, ja san naručija vokce u Funtanu.

Pametnom dosta.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 02, 2021 12:50 pm

Ma kako se uvik naručuje u tu Funtanu? Interesantno.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 02, 2021 1:09 pm

Poslin moga posta, zove me osoba Y iz Istre. Pita me : Je li prva osoba tajnica, druga Pilat, treća Laureat. Ti kažeš, odgovorim ja, baš kao kad je Pilat pitao Isusa je li on židovski kralj.

Šta se tiče Funtane, samo ću reć dvi stvari ! Još je pokojni doktur govorija : U sve mi dirajte, samo ne u Pupovca, i Istru ! Capisci ?
Druga, kad je izbila afera Uljanik, neovisni novinari su napisali da u Istru ne moreš bit ni čistačica, ako nisi dobija blagoslov od IDS-a !
Pametnom dosta.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 02, 2021 1:13 pm

Nevezano,ali kad si se dotaka Uljanika,čitam jutros da Brodotrogir ide u stečaj. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 02, 2021 1:35 pm

SDP je bija da zeleno svitlo Končaru da malo mulja radnike, od jedne učini nekoliko firmi, jedna posuđuje drugoj, na kraju ona, di je proizvodnja ode u stečaj, a tamo di su bili navozi bude marina.
Isti su akteri bili i u aferi Uljanik, i taj je , nešto izmijenjeni scenarij bio i tamo, s unaprijed posuđenim stotinama miljuna bez kamata, da bi finale bio isti, suvremena marina umjesto škvera !

Kako je to opći trend, i opet u "igri" SDP i Debeljak, prekjučer čitam u SD da sve ide baš u tom pravcu . Marine, dakako.

I onda se vrati 40+ godina unatrag, opet isti akteri, SKH, drugovi, prijetili vlasnici Palmižane smrću, ako ne dopusti izgradnju ACY marine (Izvor : Interview s njom u SD).

Jel' ti jasno da sinovi tih "drugova" još vladaju ? Da je meni načelnik sin osobe koja me je prijavila kad me je vidila da radim u uglu bašte (nama otetog) hotela Kaštil, u Kupu narodne obrane 1976 !
Kušeta iz Supetra posla dva milicionera, došli, popričali sa mnom, i vratili se u Supetar. Milicioner pametniji od partijskog funkcionera, jesi to kad vidija, ili čuja ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK