RIP

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: RIP

Postby 9a6r » Sat Feb 27, 2021 1:22 pm

Da je bija u Minken bojni a ne u Frankopan, sigurno bi bilo više rečenica. :(
Dobro je meni 2000 reka drug plavac da više nije poželjno govoriti da si hrvatski branitelj.Ima jedan podrumaš koji je sada europarlamentarac.Sa barem 8 keka eurića misećno! Apropo onog rat-brat.Srića moja, nisan branitelj,možda potegnem još koju godinu. ;)
9a6r

Postby 9a6r » Sat Feb 27, 2021 9:38 pm

Posljednji ispraćaj Damira 9A4DC, biti će u ponedjeljak 01.ožujka u 11,00 sati na Gradskom groblju Zadar
9a6r

Postby 9a6r » Sun Feb 28, 2021 8:04 am

Umro i Bandić.Infarkt ga noćas strefio. Nek mu Bog prosti grijehe.
Počivao u miru Božjem.
9a6r

Postby 9a6r » Mon Mar 01, 2021 11:37 am

Čitam jutros,nakon kratke i teške bolesti u 65 godini života preminuo Zlatko Cico Kranjčar. :(

Počiva u miru Božjem
9a6r

Postby 9a6r » Mon May 17, 2021 11:22 am

Čitam,tamo na onim stranicama,jučer u 49 god.umra Denis Vincek,9A3Z.
Iskrena sućut obitelji,rodbini i prijateljima.
Posljednji 73 Denise.
Počivaj u miru Božjem.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 18, 2021 5:48 pm

Umra je dobar čovik, koji nikad nikome nije reka grubu rič, ni učinija ništa zla. Predsjednici HRS-a, u zadnjih nekoliko mandata, su ga koristili kad im je trebao, iskorištavali ga, koristili NJEGOV kredibilitet, kad ga već oni nisu imali, da bi progurali SVOJE zamisli, i programe koji su koristili samo NJIMA ! On je bio u stalnoj HZTK komisiji za odobravanje programa, i čelnici HZTK su vjerovali njemu na riječ, a čelnicima HRS-a nisu. Ovi potonji su ga besramno iskoristili, više puta, sad nisu kadri napisati pošten pismeni oproštaj od njega !
Lani su, u doba najžešće pandemije, i zabrane prelaska iz županije u Zagreb, znali poslati službeno auto po njega, kad im je trebalo, sad ne znaju reć ni fala.
Bio je jedini pravi kandidat za predsjednika HRS-a, ali, nije htio ići na rukoljub Hazjajinu, i imao je svoje mišljenje o svemu, kojega se nije htio odreći.
To ga je zaustavilo i kad je izabran Pilat, i kad je izabran drug Laureat.
Sada, kada ga više nema, mogu otvoreno govoriti što mi je pričao, u puno navrata, kako jedan na jedan, tako i za obiteljskim stolom u mojoj kući.

Čovjek, kojemu je ljubav prema Hrvatskoj, i prema hrvatskom književnom jeziku, bila odmah iza obitelji. Čovjek, kojemu je dobrobit svome klubu bila ispred dobrobiti vlastitog radioamaterskog poslanja. Nek se sada i Uzdanica zavuče u mišju rupu, i neka ne izlazi iz nje, dok se drugačije ne naredi, jer ga je baš on obijedio, na pravdi boga velikoga .

Odmah pored Hrleta, neka se stisnu u toj rupi Pilat i Laureat, ta prvi je počeo, drugi završio, sramotnu rabotu oko plaćanja članarine za RK Pregrada za 2019.
Pilat je Denisu obećao u travnju 2020. , citiram Denisa, "neka plati, i normalno će klub moći glasati preko svog zastupnika u skupštini". Navuko ga, ko Bugarin ćurku ! Osim toga mu je obećao da če ga staviti u ispitnu komisiju, naravno da ni to nije ispunio ! Gdje vam je, ne radioamaterski, nego ljudski obraz ?

Ajmo još jedan korak nazad, na Pukijevu sramotu. U njegovom mandatu, i s njegovim znanjem i blagoslovom, Denisu je bilo zapriječeno pisanje na HRS forumu, samo zato jer je mislio svojom glavom ! Nikad opomenut, nikad kažnjen, nikad nikog uvrijedio, nikad napisao neistinu. Izdao je više knjiga nego što oni svi imaju mandata ! Zato im i nije šmekao. On izdavo knjige, oni ljude. Vidi se tko je napredovao.

I da završim ovu atipičnu osmrtnicu, jednima, puno manjim, po ljudskim mjerilima, komemoracije, live stream, posebni pozivni znakovi u sjećanje, o Denisu Vinceku, sva ta kvazi vrhunaravna bulumenta, ni riječi. Nekad odsustvo makar jedne riječi govori puno više o čovjeku, o kojeg su se dobro ogriješili, nego o njima, osoba selektivnog pamćenja i ponašanja.

Ni ono par riječi što je Mark, mimo kvazi-vrhovnika, sam napiso, nisu ni djelić onoga što je Denis ostavio radioamaterstvu u Hrvatskoj kao svoj rad.
Počivao u miru božjem, i neka ti je laka hrvatska zemlja koju si toliko volio.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Tue May 18, 2021 7:57 pm

Počivao u miru, žao mi je što nije više pisao ovdje na ovim stranicama.
Znali smo razmjeniti pokoju poruku na FB imao sam osjećaj u zadnje vrijeme
da mu je sve manje stalo do radioamaterizma.
Imao je Denis još jednu zajedničku žicu a to je zrakoplovstvo i spotanje zrakoplova.
Blue Sky Denis
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu May 20, 2021 4:47 pm

Pošto su mi neki, u direktnom razgovoru, izrazili sumnju u istinitost mog izričaja, prilažem c/p maila što mi ga je totalno ojađen ljudskim nečovještvom, poslao pokojni Denis :

Ja stvarno ne znam gdje ti vidiš tko je kandidat i raspravu o kandidatima.
Nisam dobio glasački listić ili što već.
Na molbu Pilata platio sama članarinu. Nismo platili za 2019. pa je rekao da toliko platim za sebe i klub za 2019. i 2020. da bi me mogao staviti u komisiju za P razred.
I dok drugi klubovi bivaju oslobođeni, a njihovi zastupnici su vječni članovi Izvršnog odbora, HRS demokracija na djelu.
Živjeli
Attachments
Izrezak.jpg
Izrezak.jpg (36.97 KiB) Viewed 2067 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 20, 2021 8:01 pm

Ja ću je platit do kraja godine.120kn.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 20, 2021 8:50 pm

Nikome ja ne govorin kad će, ako će, i koliko platit, niti san ikada govorija. Pogotovo nakon što su mi 4 različita čovika svojedobno rekli ISTU rečenicu, iz usta Pukija, koji je tada bija predsjednik, citiram, "plati jednu godinu, pa tri ne moraš..." ! Iz usta predsjednika, kojega je lopovska kombinatorika ugurala u sadašnji Izvršni odbor. Takvi nas vode...

Prethodni post san stavija da i zadnji nevirni Toma u RH vidi koliko se Pilat (ne jedan put ! ) ogrišija o pokojnika ! I onda Rolando ima obraza reć da in je legaliziralo registraciju ! Usprkos evidentnoj lupešćini, i što su "navukli" bidnoga Denisa da plati 1200 kuna, i da ga još priko više toga prave budalon ! Sve će in se vratit, pomalo... Bog ne plaća svake subote...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK