by 9a2jg » Fri Feb 12, 2021 1:30 pm
Zove me čovik iz RK Zagreb, veli, Koki, jel' ti znaš da je onih 40 jezerač papila maca ? Ne znan, kako, pitam ja. On nastavi, predstava je bila za stoku sitnog zuba, da je to "posudba" akonto obuke mladih, koja bi se trebala obaviti (BTW, to bi trebalo biti za period od 4 godine, kad bi to bilo to, ali nije...), u naravi se to "prebija" za najmom prostora !
Kakvog crnog prostora pitam ja, tajnica je od lanjskog ožujka doma, a njezina pomoćnica od izlaska iz Gasilneg doma ? S druge strane slušalice muk. Šta je, vičen ja, jel pukla veza. Nije, promuca on.
Čekaj malo, nastavin ja vikat, ovdje jedino ja mucan, ali sada ne. Dio arhive, i QSL biro je u RK Brdovec, ta to smo također "prebijali" unaprijed, šta je onda u RKZ-u ? S druge strane žice opet muk.
Sve mi je bilo jasno. Prodaju nan, ka i uvik, maglu. Majstori opsjenarstva i iluzije. Ta vježbali su zadnjih 28 godina. U paketu idu u Guinness-ovu knjigu rekorda, po mnogo osnova.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja