QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Mon Feb 01, 2021 2:06 am

Još će vode proteć ispod Savskog mosta.... :?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 01, 2021 9:00 am

Drug Milin nas u svom mailu-okružnici straši blokadom računa saveza kod Fine. Da je Pilat uzeo olovku u ruke, i upotrijebio dvije osnovne računske operacije, zbrajanje i oduzimanje, cijelih brojeva do 12, Savez ne bi nikada došao u situaciju kao krajem 2020, sa ili bez virusa i potresa !
Osim toga on je računao na potporu onih koji su ga 2016. g. ustoličili, a ti su prvi digli ruke od njega.
Nakon njega nastupa drug Milin koji bi učinio ama baš sve da postane predsjednik. Retorika mu je navlas ista kao i Pilatu, ta izdanci su iste korenike. Onaj nas je pokušavao strašiti neizglasavanjem proračuna za 2021. , ovaj blokadom FINA-e. Ti očajnički potezi nisu ništa drugo nego perfidna ucjena svih čimbenika u RA organizaciji, s jednim ciljem, sve nepodopštine, amoralne i kriminalne radnje pomesti pod tepih.

Drug Milin laže ; ured za udruge grada Zagreba je uredno, i u roku zaprimio naš Prigovor, o kojemu se mora očitovati, pa tek onda, eventualno, rješavati njihov zahtjev za registraciju !
U međuvremenu, mi, zastupnici skupštine HRS-a, NISMO dobili izviješće nadzora nad procesom i rezultatima izbora, što je dodatni otegotni faktor protiv pozitivnog rješenja Ureda za udruge.
Sve da im i bude pozitivno, mi, kao stranka u upravnom postupku, imamo pravo žalbe, u drugostepenom postupku.
Stoga, druže Milin, prestanite lagati članstvo, i, bar jednom, za promjenu, kažite narodu istinu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 02, 2021 2:48 pm

Evo malo "veselja" u ovaj turoban corona - život.
Potanko sam pod ovim topicom opisao kako je moj paket s QSL-kama, poslat na adresu HRS-a, putovao mjesec dana, i ne bi bio uručen dan-danas da nije bilo anonimnog radioamatera, koji slučajno radi u sortirnici HP-e u Velikoj Gorici.
U toku tih mjesec dana more, službeno sam se žalio Hrvatskoj pošti. Odgovor, preporučenom poštom, sam dobio danas, 2.2.2021.g. U potpisu je Direktor Službe za korisnike, Božena Prskalo. Sažeti ću pismo , citirajući iz njega samo dvije rečenice :

Prigovor nije osnovan.

Dokumentacijom je utvrđeno da je paket mase 2708 grama , prijamni broj CP245497634HR predan od strane pošiljatelja Borivoja Đorđevića dana 1.12.2020. u poštanskom uredu 21420 Bol, naslovljen na primatelja Hrvatski radioamaterski savez, Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, uručen primatelju 19.12.2020.

Braćo mila, štipam se za obraze, da li je ovo moguće da jedan korporativni direktor, državne tvrtke, s dvadesetak tisuća plaće, potpiše ovakav dokument pun neistina ? Moram li reći da sam i ovaj list dobio samo jer me poštar osobno poznaje, naime, napisali su krivu adresu !
Citirao bih svog pokojnog prijatelja, filozofa, Jakova Bačića : "Malo znanja, opasna stvar!" , i " Jao narodu kad ga neuki vode" !

U ovoj našoj napaćenoj i pokradenoj državi, gdje god naletiš na uhljebe, možeš samo očekivati probleme, i redovito ne dobiješ uslugu koju si unaprijed platio ! Od Hrvatske pošte, do QSL biroa. I onda se mi još žalimo na kurbe ? One pošteno odrade svoj posal, zajedničko im je samo što i jedni i drugu uzmu lovu unaprid !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Feb 02, 2021 4:36 pm

A pismo do Amerike 14 kn.Nema skuplje pošte u Europi ali i malo šire,poglavito kad gledamo kupovnu moć stanovništva.Ja ih zaobilazim koliko god mogu.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Feb 02, 2021 6:38 pm

Preporučeno pismo, iz Bola u Supetar, bez žurnosti, ili povratnice, 12,60 kuna ! Pitam ja službenicu na šalteru daju li uz to i dnevne novine ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Feb 02, 2021 10:13 pm

Tribali bi ih svi bojkotirat da propadnu ! :evil: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 03, 2021 8:49 am

Sve institucije u kojima je članarina obavezna su u vlasništvu države. HGK, HOK, HTV, HTZ, Hrvatske vode (pusti spisak nameta za koje ti nitko ne zna objasniti zašto plačaš).
Vladajući tamo instaliraju svoje partijske poslušnike, koji, sa svojim obiteljima, predstavljaju široku i značajnu biračku bazu. Ajde nađi nekog zaposlenog u HCK ili Caritasu, a da nije u HDZ-u ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 03, 2021 11:22 am

Kaptol si zaboravija spomenuti?! :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 03, 2021 12:23 pm

U Kaptol se ja ne diran. Ne zato što sam vjernik, nego zbog drugih stvari. Ka prvo, imali smo presvlačenje cca 90.000 kaputa na drugu bandu. Zamisli koliko je tu bilo "prekorednih" krštenja, pričesti, krizme, vinčanja u 5 pari očiju, a sve da budu podobni u novoj državi. Crkva je to sve revno obavljala, i sakupljala kredite, koje je (ne u cijelosti, da se razumimo) iskoristila kod sklapanja Vatikanskih ugovora. Mi smo njima sebi natovarili teško breme financijskih obveza, samo zato što je tribalo vraćat uslugu za onih 90.000 duša, plus članovi obitelji, brat bratu cca 400.000 ljudi. Ta masa, je jednaka masi onih koji primaju braniteljske mirovine, u RH i BiH, iz hrvatskog budžeta. Kad bi se samo na tome zaustavili, ja se čudim da crkve nisu (pre)pune, i da HDZ hametice ne pobijedi na svakim izborima ! A zašto se to događa ? Zato jer je sve ono bila gluma, da se osobna fasada stopi s novokomponiranim Hrvatinama, a glasanje protiv HDZ-a, i neodlazak u crkvu, je pravo lice, oni ventil di falša osoba pokazuje svoje pravo lice.

Crkva u Hrvata ne uzima na silu novce od vjernika, ja svojom voljom dam župniku kod blagoslova kuća, na nedjeljnoj misi, za Caritas, za misije, za BiH. Dava san i za narkomanske komune u Cisti i u Biteliću, no kad sam se višekratno uvjerio da se to zlorabi, više ne dajem. Da san i za crkve Sveta mati slobode na Jarunu, i crkvu Hrvatskih mučenika na Udbini, bez pritiska, svojom voljom.
Za razliku od drugog objekta na Jarunu, Hrvatskog hrama tehničke kulture, gdje nepoćudni Hrvat nije mogao, i ne može ući, ali (podobni) Amer može. Pogotovo ako je mecena.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 03, 2021 12:47 pm

Ne dajem nikome ništa.Jer su svi pokvareni lupeži i farizeji :!: :twisted:
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK