Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Oct 03, 2015 5:27 pm

Tijekom 2015. godine povjerenstvo za mlade bilo je izuzetno aktivno na svim područjima djelovanja -
od organizacije i provedbe ARG kampova za mlade, sudjelovanja na međunarodnom kampu IARU R1
IOTA 2015. u Italiji, ZS Mosor pa do sudjelovanja na državnom i europskom ARG natjecanju za mlade.
Na prijedlog predsjedatelja jednoglasno je donesena sljedeća
O D L U K A
Zadužuje se predsjednik povjerenstva Željka Krupka, 9A3GZK, da sa sudionicima projekata iz svoje
nadležnosti koordinira pripremu i pisanje članaka vezano uz realizaciju:
• ARG kampova Bjelovar 2015.,
• Europskog ARG prvenstva za mlade,
• Međunarodnog kampa za mlade IARU R1 IOTA 2015., Italija
• kampa Zvjezdano selo Mosor.
Rok dostave članaka s fotografija 31.10.2015.

Zadnje okačeni zapisnik sa sjednica IO HRS-a je nepresušni izvor budaleština. Iz kvotiranog dijela je razvidno da je predsjednica Povjerenstva, koja je u prethodnom postupku i sama špartala Europom o trošku HRS-a, predložila IO-u kako trošiti naše pare, pola ARG, pola beskorisni ferijalni izleti.
Da nije, morti, na kampu u Italiji bio upgrade onog softvera za Hamsphere, što je prvu mladež vodio Nikola u Estoniju ?

Ali, to nije sve. Budaleštinama nema kraja ! Vidimo da su se predsjednik i zamjenik samopredložili i samoizabrali u Skupštinu HZTK za period 2015.-2019. ! Zar oni misle "vladati" do tada ? Mi bedaci ?

Ima još, kamara toga...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 04, 2015 10:29 am

Ovo je forum na kojem sam jako puno naučio o radio-amaterizmu.
I svima velika hvala na tome!
Gospodine Blažičeviću koji su vaši inreresi?
I ovo malo ljudi koji su vjerni ovom hobiju zelite rastjerat i ovaj hobi
totalno uništit.
Ako vam je to cilj onda ugasite kompletnu stranicu ili ju zadržite za sebe i vama podobnima!
Ja razumujem da ste ovo napravili prije cca 5 godina kada je bilo stvarno svačega na ovom forumu.
Tih ljudi vise nema, ali ti ljudi su osnovali svoj forum i kaj vam to govori!!!!!
Mi bez vas možemo a kako cete vi bez članova koji vas financiraju, vas i savez?
Ovo je totalna sramota za sve radio amatere!
Ovo je ipak forum svih nas radio-amatera!

Ovo napisa 9A3ACF, sve potpisujem.

Pisali su i drugi pametni ljudi, od Dine, Emira, Dade, Josipa, pisali su i oni koje ja držim za nepametne, i, gle čuda, svi imaju isti lajtmotiv, nazivnik, ili potku, kako vam drago. Čudo jedno !

No da se vratim kvotiranom tekstu. Ne tako davno napisah da je "interes" predsjednika, Emila, Nikole, i još njih par, imati Savez od 200 članova (kibi ideju Tuđmanovih "pametnih" savjetnika o bogatoj Hrvatskoj koju vode 200 bogatih obitelji!), koji će imati sve privilegije i status JEDINE krovne organizacije radioamatera u Hrvatskoj. Svi ovi potezi samo potvrđuju moju teoriju, maltene, postaje praksa !

Bitno je da je on sebe i Pilata samoizabra za idućih 5 godina u skupštinu HZTK ! Pa zar on stvarno misli da na poštenim i demokratskim izborima ima ikakove šanse ? Zar mi ne znamo da je vinovnik, sudionik, i aktivni pomagač u svim sranjima koja su se dogodila u HRS-u u zadnjih desetak godina ? Zar mu nije jasno da nema bazu, tj. nikoga ne predstavlja ?

Dobro je reka Rade Končar talijanskom fašističkom prijekom sudu : Milosti ne tražim niti bih vam je dao. Odavno sam ja rekao da se nezdravo tkivo može samo kirurški odstraniti. Prof. dr. Paladino je otiša na zasluženi odmor, ali odgojio je plejadu onih koji će ga naslijediti ! Što se čeka ? Skalpel ? Daće Varga, nije beg cicija...

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 04, 2015 5:36 pm

Nije me bilo dulje vrijeme. Bavio sam se ispitima na postdiplomskom doktorskom studiju. Dao sam 11 od 12 ispita.
Neće me opet biti jer 19. 10. idem na operaciju. Tko je blizu, može navratiti u Vinogradsku do mene.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Oct 04, 2015 5:47 pm

Denis, ja se oporavljam, sporo, ali u dobrom smjeru, kako reče moj kirurg. I tebi želim uspješnu operaciju, i dobar oporavak.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 04, 2015 5:51 pm

Hvali ti, Koki. I tebi želim strpljenja.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2015 5:52 am

http://www.hamradio.hr/download/odluka_ ... a_2016.pdf

Nema dana da nas ne iznenade iz kancelarije HRS-a. Neugodno, dakako. Usprkos najavama, ostavili su HARAČ na "prijedlog pozivne oznake" ! Lakše im uđe metar u guzicu, nego cenat u glavu ! Cijelokupno članstvo je plebiscitarno ustalo protiv tog harača, i neopravdanog nameta, oni i dalje tjeraju svoje ! Desetljeće i pol ih javno upozoravam i dokazujem da klub jednostavno NEMA tih nekoliko stotina kuna za platiti harač za jednoslovnu oznaku koju ima, iz prostog razloga što sve što uprihodi, transferira njima ! Ne ostane ni lipe ! Ali, to je, od početka, bio razgovor gluhog i nijemog. Oni nas , stalno, doživljavaju kao kasicu-prasicu, i tako se i ponašaju. Posredni dokaz za to je i dopuštena diskusija na skupštini, u trajanju od 5 minuta. Znači, daj pare , i - čkomi! Ima ko će ih potrošiti ! ARG i izleti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 06, 2015 7:16 am

Znali smo da je Mark dao ostavku u KV povjerenstvu, pretpostavljali smo da je ostavka u IO-u kuvertirana... On se našao , pak, pravdati Dinu o , citiram, "privatnim interesima" koji ga još tamo drže.

Ja nisam nikada to spomenuo, jer je to notorna bedastoća, ali sam mnogo puta napisao da svaki član IO-a ima pojedinačnu odgovornost za odluke IO-a. Samim time, pošteni čovjek Mark je "kriv po svim točkama optužnice", kada govorimo o odlukama, (ne)djelima, i amoralnim činima IO-a HRS-a ! Jer , nema kolektivne odgovornosti za pojedinačno izjašnjavanje ! Možda im je u zadnje vrijeme bilo lakše, kad su elektronski glasali, bar se nisu morali gledati u oči ! Jer, lopova se vidi na prvi pogled. Ovi lopovi su nam ukrali budućnost HRS-a.
9a2jg

Postby 9a7zz » Tue Oct 06, 2015 3:03 pm

Bio sam nešto napisao ali sam se malo zaletio dok nisam ponovno pročitao Kokijevo o 500 kn .Koki moj,evo čitam ja tu odluku o članarinama iako me osobno nije briga jer mi ne pada platiti im članarinu NIKADA više dok je ova nesposobna garnitura tu gdje je.Nigdje ne vidim to o 500kn za jednoslovčanu oznaku.Vidim odluku o članarini za klub 500 kn i to bi bilo to.Ne spominje se jednoslovčana oznaka za klub ili .......Valjda su iz odgovora HAKOM-a koji sam primio i stavio ovdje da pročitaju svi (a jesu,vjeruj mi) shvatili da je gotovo sa harači od 500kn svaku godinu za jednoslovčani znak.Nema toga više,niti će dobiti od ikoga.Jedino ako ima još koja budala u ponekom klubu koja se voli zvati predsjednik i gurati glavu u guzicu ovima iz hrs-a.Ostalo se odnosi da DODJELA,PROMJENA pozivne odznake i stranci.Sve ostalo,znači važi i za pojednice i za klubove,jednom dodjela prijedloga za znak (nebitno koliko slova) je KONAČAN i vrijedi NEOGRANIČENO uz uvijet da se kod HAKOM-a dozvola produžuje na vrijeme!!!!Kakvih 500 kn,kakvi bakrači.Gotovooooooo!!!
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Oct 08, 2015 8:36 am

Predsjedniče, većine od jedne trećine članstva, zar vam treba svaki put nacrtat da je državni praznik, blagdan za oči i dušu, onima kojima je Hrvatska na srcu ? Zar baš svaki put ovaj forum mora podsjećati HRS da je blagdan koji treba čestitati članstvu na web naslovnici ? Ovo već postaje gadljivo. Da ne spominjem da je odgovorna osoba Saveza onaj koji prima mirovinu iz proračuna RH !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 15, 2015 12:43 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vodo ... 48273.aspx

Di je sada HRSVKS ? Nije ga bilo ni lani, nigdje, ni u Karlovcu, ni u Gunji. Oformili ste tijelo koje je samo sebi svrha, i čiji "funkcioneri" drže uređaje Saveza na reversu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK