Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Fri Dec 18, 2020 8:03 am

Vujčić samo reciklira zahtjeve HUP prema Vladi. Ovi su toliko pritiskali Vladu dok im nije dala odriješene ruke. Sada nam u vinogradima rade Pilipinci, u kužinama Indijci, a na bauštelama Kurdi i Afganistanci. Svima je zajednički nazivnik obaranje cijene rada do neprepoznatljivosti. Ko je najeba ? Domicilno stanovništvo koje će, u konačnici, raditi za istu onu crkavicu ka i Pilipinci. Sažeto, postat će roblje u svoj zemlji.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 18, 2020 10:04 am

Zar to nisan napisa u zadnjoj rečenici prethodog posta? A i mnogi drugi.
Čim malo mine ova gripa mladež opet u autobuse via Dojčland,Eire,etc. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 18, 2020 10:36 am

Neki dan su naoružani Srbi na Sandžaku zauzeli gradilište novog Islamskog centra. Taj simboličan čin je očito protest protiv širenja Velike Albanije, i ekstremnih snaga u muslimana. Pritisak je iz Saudijske Arabije, koja šalje tisuće "ekonomskih" migranata , koji samo u prvom ešalonu radi za bilo što , što im se ponudi.
To, "bilo što" obara cijene rada zemlje u koju su došli, te u konačnici sjebe sve domaće radnike. A zašto Islamski centar ? Pa zato što se ti skoro nikad ne asimiliraju u državu gdje su došli, i gdje preko 60% njihove djece ne ide u škole te zemlje, nego ih uče hodže i imami u islamskim centrima, dokazano na bezbroj primjera iz Belgije, Njemačke, ili Velike Britanije.
Nitko normalan nema ništa protiv gradnje bogomolja neke vjere, gdje ima znatan broj vjernika, ali, uz jedan uvjet, da vlada reciprocitet, s kršćanskim bogomoljama u zemljama odakle su došli. U svojih 68 godina ja to još nisam vidio , ni čuo. Znači mi moramo biti uslužni, i davati nešto što oni nisu spremni davati u svojim zemljama, ne dođošima, nego starosjediocima ! Ta koji kršćanin seli u pretežito islamske zemlje ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 18, 2020 10:40 am

Je,ali ko ih prima u Europu?? Kršćani sigurno ne! Mutti i sl. nisu Kršćani već crveni kmeri.A oni su radikalni kao i ti islamisti o kojima pišeš.Još od vrimena druga Lenina.Ima jedan Amerikanac je knjigu napisa o tome.Ja san pročita najvažnije dijelove koje sam mailom dobija.Komunizam i islamizam se "ljube".
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 11:08 am

Pfizer 2009-te kažnjen sa 2.3 milijarde dolara zbog prikrivanja nuspojava.
2012-te kažnjen sa 60 milijuna dolara za podmićivanje liječnika u Hrvatskoj itd...

Čitam ovo na indeksu, pa se kao jedan normalan čovjek pitam : Ne bi li ovo obrisali da nije istina ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 19, 2020 4:16 pm

ČItam svugdi da bi Matija Babić palija crkve i odrubljiva glave :!: :?: :x
Na to se nisi ošerva? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 4:38 pm

Iako ti misliš da sam ja njegov fan, i index.hr moj jedini izvor, za obje stvari se ljuto varaš.

Mene osobno, kao čovjeka koji voli Vukovar, i koji mu je dao više nego je Vukovar tražio, te vjernika, izjave dr. Markotić duboko vrijeđaju. Shvaćam da je svaki član Stožera uhvaćen (nekoliko puta) u laži, ali njena izjava da novinar mrzi Crkvu i Vukovar je nedostojna jedne akademski obrazovane osobe, i ravnateljice jedne važne bolnice. Irelevantno je što je to bio novinar Indexa, to je moglo zadesiti i nekog drugog, čim joj pitanje ne paše. A sve više će biti pitanja koje joj (im) ne pašu, jer u laži su kratke noge. U jednoj Danskoj ministrica daje ostavku kad se ustanovi da je lagala za vožnju svog osobnog šofera državnog auta.
U nas nas ministri, javni djelatnici, ravnatelji, direktori, i saborski zastupnici lažu bez da trepnu, i, nitko nikome.

Svi ti napadi na Babića i njegove novinare imaju samo jedan cilj, zastrašiti slobodnomisleće novinarstvo.
Kako se to nisi obada da se najnovijim prijedlozima ministrice kulture u svezi novog zakona o elektronskim medijima vraćamo u staljinizam, verbalni delikt, i dirigirano pisanje, koje mora biti "na liniji" ?
Napadi na Babića i njegove novinare se uklapaju u taj prijedlog.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 19, 2020 4:59 pm

Izjave kao njegova spadaju u ekstremizam.Ja ne podržavam takve,ma s koje strane oni dolazili.Neće njemu dlaka s glave zbog ovoga past, niti će mu olakšat portafoj.Ima on one koji ga štite,ne boj se.A ti znaš koji su to.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 5:07 pm

Nisi nikad mogao pročitati nigdje da ja branim ičiji neodgoj i prostakluk, pa ni njegov. Ali od nje, koja je javna osoba, za razliku od njega, se to ne očekuje ! Samim time, čim ona to prevali preko usta, postoji samo jedna riječ : Neoprostivo ! Neću se spuštati na njezin nivo , pa da napišem da to nisam očekivao od vjernice, ja to nisam očekivao od čovjeka ! Akademska titula, javna djelatnost, i javno iskazivanje vjere su joj utezi, njenoj vlastitoj izjavi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 20, 2020 11:50 am

9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK