po njima ispada da mi nekoga tjeramo da čita ili piše ovdje....
Traumatic bonding occurs as the result of ongoing cycles of abuse in which the intermittent reinforcement of reward and punishment creates powerful emotional bonds that are resistant to change
Predloži ti predsjedniku da raspusti HRS (likvidira, po novim statutima), jer izgleda da članovi služe savezu a ne savez članovima !
(od ovog posta sam odustao ali kad sam pogledao post od 9A3GE a koj je još u KOŠu, predomislih se)
Nažalost 9a3ge, zabranjeno vam je pisanje postova i slanje privatnoh poruka na ovom forumu.
Ova zabrana nije postavljena da istekne.
EVO ŠTO SAM DOŽIVIO NA HRS ..KADA SAM IM KRESNUO ISTINU U LICE ..SVEZE SAVEZA I LJUDI KOJI GA VODE !
OVO JE KOPIJA GORE SA HRS WEB-a.....nepismeni ... privatnoh...bit će da se čovjek uzbudio !
Ovakav HRS ne valja i na valja ...PROMJENE I PROMJENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam orginal post što sam ga stavio...ništa strašno ni bezobrazno gola istina !
CAR JE GOL !
EME ..degradacija 4.2 ali radi se....aktivnost velika...svi probaju sisteme kada je visoka degrd. ?
Ja isto...? Primane stanice sa dvije antene i 300 wati u redu !
SV6KRV .....Apostilis iz Janjine radi sa 300 wati i dvije antene (održana veza sa njim davno) a danas test mog sistema na prijemu...-22 ..wery well... !!!!
Evo njegove antene !
Martin
Iz HRS Financijskog plana za 2016. :
3. Naknada za prijevoz na posao i s posla 15.840,00 kn
Obrazloženje :
3. Naknada za prijevoz na posao i s posla su namjenska sredstva iz proračuna RH za isplatu
zaposlenicima (glavnom tajniku i administrativnom referentu Saveza).
Sa stranice ZET-a :
Opći godišnji pretplatni kupon može se platiti karticama poslovnih banaka u jednom ili na više obroka.
Za kupnju općeg godišnjeg kupona odobrava se popust na jednokratno gotovinsko plaćanje od 10% pa se cijena spušta na 3.132,00 kn.
Matematika
2 djelatnika * 3.132,00 = 6.264,00 kn
Razlika do 15.840 ???
Ne žive u Zagrebu?
Voze se i željeznicom?
ZET + HŽ = 6.708,00 kn *2 = 13.426,00
Razlika do 15.840 ???
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests