by 9a2jg » Sat Nov 21, 2020 7:54 pm
Ne moram ja to pisati. Njegov kroničar je napisao da je pokojni rekao da je "shvatio tko je za HRS bio najveći uteg, i ostavio još veći uteg "! Pametnom dosta.
Ono što meni, kao malom članu RA zajednice pada u oči jest činjenica da, ama baš nitko, od čelnika zagrebačkih klubova, ZARS-a, Saveza, nije našao za shodno da napiše dvije riječi na onom, privremeno zaposjednutom, "neslužbenom" forumu.
Osobno znam zašto je tako, pa budimo otvoreni i iskreni, nisu ga voljeli, ni poštivali. A on je proizvodio rezultate, u onim domenama gdje se oni nisu nikada ni okušali !
Baš zbog tog, tipičnog hrvatskog jala , ljudske zlobe i zavisti, nije nikada u životu ni bio nominiran za najviša društvena priznanja.
Jer, samozvani elitisti su, preko slabih predsjednika HRS-a, ustanovili svojevrstan "filter" za priznanja i nagrade HZTK i državne, iako je to protuzakonito, i nije ni predviđeno !
To su isti oni fašisti koji nama, slobodomislećima, priječe pisanje na HRS forumu.
U međuvremenu , između dviju salvi Pilatovih laži, plasiran je jedan post na HRS forumu, autora 9A7LFZ, moje supruge. "Izdržao" je pola sata, izbrisan kao da ga nikada nije ni bilo, iako njoj nije zapriječeno pisanje ! Kome se žaliti, istim kriminalcima i fašistima, koji su to naredili drugu Džugašviliju ?
No, kako ima boga, daljnji razvoj događaja potvrdio je točnost sveg napisanog, iako ni ona ni ja nismo Nostradamusi.
Silnici, prozirni ste ko čovječja ribica, no odbrojeni su vam dani...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja