Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Wed Nov 11, 2020 6:58 pm

Evo sam sebe štipam za obraze.Možda sam upa u neku 4 dimenziju? :?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 11, 2020 8:39 pm

Ali, to nije sve !
Puki je napisa :
POštvani članovi Skupštine.
1. Ako do 12.11. 2020. ne produžimo mandat tijelima upravljanja i dosadašnjim zastupnicima, isti dan prestaje mandat svim zastupnicima i tijelima upravljanja. Od tog datuma Skupština ne postoji.
2. Od toga datuma niti jedan klub nema zastupnika i ne može predložiti izbornu Skupštinu.
3. Od 13.11. jedino je moguća revitalizacija Saveza, a time dosadašnji prijedlozi zastupnika nisu važeći. odnosno prvotno je potrebno revitalizirati Savez izborOm novih zastupnika (mogu biti i sadašnji predloženi).
4. Tek po verificiranju zastupnika na revitaliziranoj Skupštini, pristupiti promjeni Statuta ili usvojiti sadašnji a potom pokrenuti izborni postupak.
5. Podsjećam da od 13.11. 2020 Savez neće imati ovlaštenu osobu za zastupanje (osim likvidatora) i nema skupštine, a slijedom toga nastupa Likvidator odnosno Nadzorni odbor koji pokreću gašenje Saveza ili revitalizaciju Saveza.
6.Slijedom iznesenog opravdano je prolongirati mandat svim dosadašnjim članovima Skupštine a time i osoba ovlaštenim za zastupanje. (predloženo najduže do 6 mjeseci)
Osobe ovlaštene za zastupanje

ŽELJKO PILAT 90311237889 PREDSJEDNIK 12.11.2016 - 12.11.2020.

STJEPAN ĐURIN 75910827810 DOPREDSJEDNIK 12.11.2016 - 12.11.2020

MARINA SIROVICA 08408152371 TAJNICA 12.11.2016 - 12.11.2020

LIKVIDATOR:

MARINA SIROVICA, OIB: 08408152371

Nije trebalo dugo čekati da mu Jerko 3EME dadne adekvatan odgovor :
Gospodine Blažičević,nasmijavate me.
Takvo ponašanje i stav je doveo ovaj Savez do ove točke(jada i nemoći).
Statut saveza je jasan kao dan :
Članak 35 Statuta HRS-a;
"U slučaju isteka mandata tijelima Saveza, Skupštinu saziva zadnja osoba za zastupanje upisana u Registar udruga ili pet (5) članica Saveza koji su upisani u popis članova prije isteka mandata tijelima Saveza."
Molim Vas da prestanete plašiti zastupnike sa neistinitim tvrdnjama.Jedino što je dovelo do ruba propasti ovaj savez je "slučaj Severinac",kojeg se vi sigurno dobro sjećate.
Jerko Grenc,9A3EME

Znači bivši predsjednik Puki straši i obmanjuje RA javnost u Hrvata. Ovo je već viđano na našim prostorima, od famoznog štapskog dokumenta, nadalje.

Tko nas, nakon 1991.g. može više ustrašit, knjiški moljci i YUTEL borci ?
Nas dva brata skupa ratujemo, ne plač' majko ako poginemo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 12, 2020 7:52 am

Je,rekla je i Pusićka da nećete dobit mirovinu ako Hrvatska ne uđe u Uniju. :x :twisted:
Ako se misli na funkcionalan Savez onda bi tribalo sve resetirat na tvorničke postavke i započet sa radom kako Bog zapovida.Ali kako sa istim facama išta uredit da valja? :? :shock: Pa starog psa nitko ne može naučit novim trikovima.I kad dite uvati deset godin ono je već formirana osoba! Pogotovo se sa amoralnim osoboma ne može ništa dobro umisit.Glede ovog cirkusa ja sam umjereni pesimist.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 12, 2020 8:16 am

Jutro nosi posal ! Tako i ovi čovik iz Pakraca "u sridu" !

Jutro
Pa tko nas dovede u ovakvu situaciju?? Dojam je da se taj ili ti smiju nama svima i čekaju da izvadimo vruće krumpire za njih pa da opet nastave po starom. Pokazite malo samo poštovanja pa ce vas i drugi postovati.
Sa ovakvom garniturom treba raskrstiti odmah pod svaku cijenu radi nas ali i kao primjer za buduće garniture.
Ispricat cu vam moje iskustvo iz realnog sektora: Bio sam privatnik i živio dobro od jedne velike kompanije, mislio sam im bitan međutim kada sam nesmotreno i bespotrebno uradio par losih poteza otpilili su me odlučno. Iako su jedno vrijeme plaćali usluge drugima 2x pa i 3x skuplje ja više nisam dolazio u obzir. Tako su pokazali samopostovanje ali i prema drugima da se sa njima ne može šutati kako kome padne na pamet.
Prema tome raskrstiti sa ovima sada pod svaku cijenu pa šta košta neka košta, u suprotnom tko ce se od vas moći pogledati sutra u ogledalu ako dozvolite da nastave piš@@@ po vama. Kuća je trula i propada, ne isplati se popravljati, nego ocistiti temelje i izgraditi novu.
Mi iz Radio kluba Pakrac necemo uopće glasovati jer smatramo da bi smim tim činom dali legitimitet ovima što nas dovedoše dovde. Pustit ćemo da se uruši do kraja i snažno poduprijeti novu postavu.

BR
Damir, 9a5ay

Ko zavadi ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 12, 2020 8:37 am

Zar u mome postu poviše ne govorim isto ka i ovaj kolega? Pa tako godinama.... I carski rez ako triba ali danas ! Sutra je kasno.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 12, 2020 9:22 am

Aj trula građa, potopi se lađa, i sa lađom tudom, tudom...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 13, 2020 10:18 am

možete vidjeti crno na bijelo u izvješću Nadzornog odbora ("IO HRS-a nije donio Odluku kojom se odobrava uplata sredstava RK Zagreb" a ista su uplaćena u srpnju a izvod žiro računa se tajio nadzornom odboru i dopredsjedniku. Pa ovo kao da je neka kriminalistička serija. ;D )

Očiti kriminal. A što je NO čekao sa izviješćem do pred skupštinu ?
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 13, 2020 10:48 am

Gulili kumpire.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Nov 13, 2020 12:35 pm

Gledaj šta piše oni punjetar, da ti se stomak okrene ! Gleda 9A RA javnosti u oči, i bezočno laže ! Ali, samo slijedi svoje neprekinuto ponašanje !
Sve manje od toga, od njega, bi me razočaralo !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 15, 2020 6:35 pm

Ad 10.2 Refundacija dijela troškova sudske presude u predmetu HZTK - Zdenka Terek
Uvodna riječ: Željko Pilat, 9A2R
Izvjestitelj: Željko Pilat, 9A2R
Željko Pilat je predložio da se prihvati prijedlog HTZK vezano uz trošak od 63.564,45
kuna kojim bi se sudjelovalo u refundaciji dijela troškova sudske presude u predmetu
HZTK - Zdenka Terek, a sukladno naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH kojim
se obvezuju svi savezi, članovi HZTK, na sudjelovanje u pokrivanju troškova parnice.
Na prijedlog Predsjednika IO jednoglasno je donio sljedeću
O D L U K U
Odobrava se trošak od 63.564,45 kuna kojim bi HRS sudjelovao u refundaciji dijela
troškova sudske presude u parničnom sporu HZTK - Zdenka Terek.

Znao sam ja da nije samo JEDNO sranje koje je napravio Pilat i IO. Ovo je objavljeno danas, u nedjelju popodne, treći dan po završenom glasanju !
ZAR VAS NIJE NI MALO SRAM ?
Pa tko bi normalan za vas glasao poslije ovoga ? Namjerno ste prešutjeli, jer je normalnim ljudima od ovoga muka !
I slijepac vidi da je ovo po principu "ja tebi-ti meni", jer je HZTK "vadio" HRS iz govana u slučaju Severinac, pa ajde da vratimo uslugu !!!
Ni onda u HRS-u, ni sada u HZTK, onaj koji je zasro, nije snosio nikakve konsekvence !

Još jednom, nije ni čudo da Pilatov Agitprop, i sustav za otklon nepoćudnih elemenata, rade bez greške, i da su to objavili TEK sada.
Sramota vas budi !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK