POštvani članovi Skupštine.
1. Ako do 12.11. 2020. ne produžimo mandat tijelima upravljanja i dosadašnjim zastupnicima, isti dan prestaje mandat svim zastupnicima i tijelima upravljanja. Od tog datuma Skupština ne postoji.
2. Od toga datuma niti jedan klub nema zastupnika i ne može predložiti izbornu Skupštinu.
3. Od 13.11. jedino je moguća revitalizacija Saveza, a time dosadašnji prijedlozi zastupnika nisu važeći. odnosno prvotno je potrebno revitalizirati Savez izborOm novih zastupnika (mogu biti i sadašnji predloženi).
4. Tek po verificiranju zastupnika na revitaliziranoj Skupštini, pristupiti promjeni Statuta ili usvojiti sadašnji a potom pokrenuti izborni postupak.
5. Podsjećam da od 13.11. 2020 Savez neće imati ovlaštenu osobu za zastupanje (osim likvidatora) i nema skupštine, a slijedom toga nastupa Likvidator odnosno Nadzorni odbor koji pokreću gašenje Saveza ili revitalizaciju Saveza.
6.Slijedom iznesenog opravdano je prolongirati mandat svim dosadašnjim članovima Skupštine a time i osoba ovlaštenim za zastupanje. (predloženo najduže do 6 mjeseci)
Osobe ovlaštene za zastupanje
ŽELJKO PILAT 90311237889 PREDSJEDNIK 12.11.2016 - 12.11.2020.
STJEPAN ĐURIN 75910827810 DOPREDSJEDNIK 12.11.2016 - 12.11.2020
MARINA SIROVICA 08408152371 TAJNICA 12.11.2016 - 12.11.2020
LIKVIDATOR:
MARINA SIROVICA, OIB: 08408152371
Gospodine Blažičević,nasmijavate me.
Takvo ponašanje i stav je doveo ovaj Savez do ove točke(jada i nemoći).
Statut saveza je jasan kao dan :
Članak 35 Statuta HRS-a;
"U slučaju isteka mandata tijelima Saveza, Skupštinu saziva zadnja osoba za zastupanje upisana u Registar udruga ili pet (5) članica Saveza koji su upisani u popis članova prije isteka mandata tijelima Saveza."
Molim Vas da prestanete plašiti zastupnike sa neistinitim tvrdnjama.Jedino što je dovelo do ruba propasti ovaj savez je "slučaj Severinac",kojeg se vi sigurno dobro sjećate.
Jerko Grenc,9A3EME
Jutro
Pa tko nas dovede u ovakvu situaciju?? Dojam je da se taj ili ti smiju nama svima i čekaju da izvadimo vruće krumpire za njih pa da opet nastave po starom. Pokazite malo samo poštovanja pa ce vas i drugi postovati.
Sa ovakvom garniturom treba raskrstiti odmah pod svaku cijenu radi nas ali i kao primjer za buduće garniture.
Ispricat cu vam moje iskustvo iz realnog sektora: Bio sam privatnik i živio dobro od jedne velike kompanije, mislio sam im bitan međutim kada sam nesmotreno i bespotrebno uradio par losih poteza otpilili su me odlučno. Iako su jedno vrijeme plaćali usluge drugima 2x pa i 3x skuplje ja više nisam dolazio u obzir. Tako su pokazali samopostovanje ali i prema drugima da se sa njima ne može šutati kako kome padne na pamet.
Prema tome raskrstiti sa ovima sada pod svaku cijenu pa šta košta neka košta, u suprotnom tko ce se od vas moći pogledati sutra u ogledalu ako dozvolite da nastave piš@@@ po vama. Kuća je trula i propada, ne isplati se popravljati, nego ocistiti temelje i izgraditi novu.
Mi iz Radio kluba Pakrac necemo uopće glasovati jer smatramo da bi smim tim činom dali legitimitet ovima što nas dovedoše dovde. Pustit ćemo da se uruši do kraja i snažno poduprijeti novu postavu.
BR
Damir, 9a5ay
možete vidjeti crno na bijelo u izvješću Nadzornog odbora ("IO HRS-a nije donio Odluku kojom se odobrava uplata sredstava RK Zagreb" a ista su uplaćena u srpnju a izvod žiro računa se tajio nadzornom odboru i dopredsjedniku. Pa ovo kao da je neka kriminalistička serija. ;D )
Ad 10.2 Refundacija dijela troškova sudske presude u predmetu HZTK - Zdenka Terek
Uvodna riječ: Željko Pilat, 9A2R
Izvjestitelj: Željko Pilat, 9A2R
Željko Pilat je predložio da se prihvati prijedlog HTZK vezano uz trošak od 63.564,45
kuna kojim bi se sudjelovalo u refundaciji dijela troškova sudske presude u predmetu
HZTK - Zdenka Terek, a sukladno naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH kojim
se obvezuju svi savezi, članovi HZTK, na sudjelovanje u pokrivanju troškova parnice.
Na prijedlog Predsjednika IO jednoglasno je donio sljedeću
O D L U K U
Odobrava se trošak od 63.564,45 kuna kojim bi HRS sudjelovao u refundaciji dijela
troškova sudske presude u parničnom sporu HZTK - Zdenka Terek.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests