Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Mon Nov 09, 2020 6:37 pm

Prijatelju Djani, fala što si okačio izviješće NO. Ova situacija mene podsjeća na američku TV seriju Teški zločini, kada opisuju seksualne zločine. Napasnik jasno čuje ženino NE, a on je prisili na seks !
Drago mi je što svi mogu vidjeti ovo očitovanje NO-a, ali ovo je kap u moru bezakonja i nereda u HRS-u, na čelu s Pilatom. Baš kao što je Al Capone završio u zatvoru zbog utaje poreza, a ubio je na stotine ljudi.
Samo Bog zna zašto on grčevito, bez obzira na žrtve, želi sačuvati predsjedničku fotelju za sebe. Gdje god je bio je ispušio, a sad mu nema ni mentora.
Bude veselo, ove dane dok traje glasanje.
RK Split je glasao ! ZNA SE !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 10, 2020 11:34 am

Govori mi jutros čovik na mobitel, da kako se ne oglase ostali članovi IO-a HRS-a ? Vrlo jednostavno, odgovaram ja, jer ni protekle 4 godine se nismo naslušali njihovih originalnih misli. U ovoj, četvrtoj, godini mandata, 3EME je "otkrio" kako Marinko dela ; majke ti božje, mi o tome pišemo od Kraljevice, naovamo, znači, punih 11 godina, i nešto miseci...
Znan, reći će promatrač sa strane, bolje ikad, nego nikad, možda i to stoji, ali jedna je istina, i sa njom su mogli komodno živjeti pune 4 godine !
Drago mi je da se "probudio" i NO, bez daljnjeg, samo , di je bija zadnjih 17 godina ? Izvješća za skupštinu su mu bila, svih 17 godina, teška lakirovka, a, fala bogu, znamo, bilo je sranja na vagone...
I opet će netko sa strane biti u pravu, ako kaže da bolje ikad, nego nikad. Samo, mi smo (potpuno) posijedili, čekajući pravdu i pravicu ! Najmanje za vlasi, otišli su i živci, zdravlje...
890 članova. Zvoni li ikome u HRS-u lampica na uzbunu ? Ili se potvrđuje moja teorija da bi oni najrađe da nas nema (Dalmacija, Istra i Kvarner)?
Opetujem, oni nas ne puštaju samo iz jednog razloga, onda ne bi imali legitimitet predstavljanja sebe, ispred cjelovite Hrvatske.

Moj klub sprema zahtjev, i za ovu tekuću godinu, za povrat sredstava članarine koje je uplatio klub, kao članica, iz prostog razloga što, baš kao i za 2018.g. nismo imali NIJEDNU uslugu KLUBU ! Od toga ne odustajemo, i idemo do kraja, jer znamo da smo u pravu. Mi ćemo pravdu dobiti, pa šta košta da košta. Dosta je služenja HRS-u samo kao bankomat !

Ponavljam svoju "umotvorinu" od neki dan, administracija HRS-a, u protekle 4 godine, je dužna svakoj članici-klubu, NAJMANJE jedan toner i jedan pak mašinskog papira. To je onaj minimum minimuma !

Još jedno moram ponoviti. Zadnje dvije pošiljke QSL karata smo dobili, umotane u papir, i vezane špagom. Di su one puste kuverte s mjehurićima koje su uzimali, na kile, od administracije u HZTK ? Ne daju više ? Ili su uzete, ali su "isparile" ? Pozorno sam pročitao financijsko izviješće.
Tamo stoji, crno na bijelo, napisano od NJIH, da smo mi izmirili SVE financijske obveze prema HZTK ! Gdje je onda kvaka 22 ?

I, na kraju, ali ne i zadnje, ceterum censeo, tko je QSL manager, i na koju adresu se šalju QSL paketići ?
To je jedino što mene i moj klub zanima, jer smo svi radioamateri - operatori, i svaki naš pozivni znak RADI, za razliku od HRS vodstva.

Nećemo odustati od nijednog pravednog zahtjeva, osnovanog na zakonu, od obaranja ovakve vlasti, do normalnog rada QSL biroa.
Jer je gledatelj iz Splita to platio, i tražio.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 10, 2020 12:14 pm

Glede koverti sa mjehurićima.Zaboravljaš da je bija potres u Metropoli te su navrat na nos morali sve skupit na pričuvni položaj.Pa di će kolege u toj neprilici mislit i na koverte sa mjehurićima?

Imam preko 10kg ispisanih i složenih QSL kartica za buro ali me strah poslati ih jer nebi volija da mi tolika količina full color kartica,tiskanih na dvi strane ode tamo di nebi tija! :( :o
Možda se onima koji neznaju što je to QSL kartica ovo čini smiješno, ali DX-ri znaju o čemu pričam.BTW,zadnje sam QSL-ke sa buro-a primija u siječnju 2020.
Od svega u Savezu mene zanima FUNKCIONALAN QSL BURO.Ako će se plaćati po težini,no problem.
73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Nov 10, 2020 1:12 pm

Reni, Balkan je mali za ijednu tajnu, najmanje o QSL saobraćaju. Nisu se slova ni "osušila" na mom prethodnom postu, zvoni mobitel, poznanik radioamater iz Slavonije mi je rekao da su preuzete, i gdje su završile !

Nemam ja ništa protiv, ni "štapa i kanapa", kako su mi poslate dobrotom drugova iz RK Marjan, ali, za boga miloga, mi smo te kuverte s mjehurićima PLATILI !
I još puno toga smo platili, ali nismo dobili ! Od fantomskog časopisa, u kojega se kleja pametni Martin da je poslat, ali nije nigdi doša, nadalje ! Kad sam ga javno razotkrija da laže, više nije spominja tu temu ! No, sutra mu je imendan, sv. Martin, u cestovnom saobraćaju poznato Martinje ! Želim mu puno zdravlja, da popije nešto i za moje zdravlje, bolje mu je nego bit uporan i pokoran sluga vladajućima.

Vužgi !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 10, 2020 1:53 pm

Vidiš ja nisam za takvu distibuciju.Karte trebaju svakome dolaziti na adresu matičnog RK.Onaj kojem plaćamo članarinu.Pa tako ja nazva čovika iz mog kluba jesu li tamo stigle,a on će da nisu!A godinama sam član kluba. I sad ja moram ka Rip Kirby istraživat di su završile moje kartice :?: :x Ovo je stvarno gadljivo.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Nov 10, 2020 2:18 pm

Ka da ja nisan od tvoje ? Ja nisam od nikoga na Balkanu tražio uslugu takve vrste. Zašto ? Ne zato što nisam navikao u životu primati i davati usluge, nego zato jer sam ja to PLATIO, i to unaprijed !
A zašto ne dolazi na adresu koju je označio klub za slanje QSL-ki, za klub, i sve članove ? O tome sam bezbroj puta pisao, ne škodi u ovo glasačko vrijeme još jedan put. Moj RK, kao i svi koji funkcioniraju, su poslali (najmanje) DVA PUTA ispunjen obrazac, potpisan od ovlaštene osobe kluba, i pečatom kluba, na koju adresu da se šalju QSL-ke ! Nikad to Marinko nije poštovao, nego je pizdio po Fejsu, i HRS forumu, da ON MENI čini uslugu što mi šalje na kućnu adresu !
Za ženin znak mi ne šalje već 4 godine, a ove godine nije poslao ni jednu kartu za klupski znak AKL, a ne vjerujem da ih nije bilo ; ta to se nije dogodilo, od 1946. , do danas ! Eto, zato smo mi PROTIV, protiv svega što uzrokuje nered i razdor u HRS, a stvaraju ga oni sami, jer NIKADA nisu poštovali one uzuse i regule, koje su donijeli sami !
Treba li ovome ikakav komentar ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 10, 2020 2:28 pm

Nemoj da te ljudi shvate ka Plenković DPMŠ. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Nov 10, 2020 5:11 pm

Ako me ljudi nisu upoznali i razumjeli moj stil i način razmišljanja i pisanja, i neće. Nemam se potrebe ikom više u životu dokazivati.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 11, 2020 3:09 pm

Zar ne shvaćate da je ovo nedopustiv pritisak iz RK Nikola Tesla Bjelovar na zastupnike ? Isto su poslali i mailom, što je, u najmanju ruku neprimjereno i amoralno. Ovo je, u stvarnosti, naputak za zastupnika SVOG kluba, u kojem će smjeru ići njegovo glasanje, a ne "prosvijetljivanje" ostalih zastupnika.

Ovo je uradak 9A7LFZ.

Što nas briga što i kako razmišljaju u RK Nikola Tesla iz Bjelovara ? Imali su vremena za javnu raspravu, kojeg nisu iskoristili. Sad bi mi trebali, u tijeku glasanja, lamentirati o onome što je trebalo biti davno prije, kad su šutjeli ko grob !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Nov 11, 2020 3:38 pm

To su sve iz istog ešalona.Daj nemoj da ti to moram pisat!
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK