by 9a2jg » Thu Nov 05, 2020 5:16 pm
Dakle, paj' sad ! Danas mi stigao mail, s prilozima za javnu raspravu, navezano za zakazanu elektroničku izbornu skupštinu. Nosi datum i sat od jučer ! Znači, manje od 48 sati za printanje, umnožavanje, distribuciju, diskusiju, zauzimanje stavova i zaključaka ! Jedan komplet materijala, preko sto listova, s bezbroj slika u boji, praznih stranica (samo u jednom prilogu preko 30!) , i nepoznavanje osnovnog rada s tablicama, gdje se moglo uštediti do 50 % na prostoru (broju stranica) ! Za to je kriv drug Excel, zato ćemo ga kupiti i po četvrti put ! Četvrti put i hodža pomaže ?
Kaže naš narod : U laži su kratke noge ! Ja ponavljam : Lažljivac uvijek sam sebe razotkrije ! Oni 4 godine barataju brojkom, citiram, "od više od 2 tisuće članova"!
Sada napisaše da je do 15.9. 2020, uplaćeno po osnovu članarine 134.000 kuna. Pošto kažu da je 90 klubova, puta 500 kuna, to je 45.000 kuna. Ostatak od 89.000 kuna podijeli sa 100, dobiješ da imamo 890 članova s plaćenom članarinom HRS-u.
I to nakon što su produžavali, prvi put u povijesti HRS-a, rok do kojega je "jeftinija" članarina ! Znači, nategnuto, do zla boga !
Znači, Pilat, i njegov Agitprop sustavno lažu hrvatski narod koji ih financira. Grade Potemkinova sela, gdje stignu.
Ima još...
Duga je, duga, noć... , piva Gabi Novak.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja