Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Fri Aug 28, 2020 6:39 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pol ... 08523.aspx

Dokaz da ni ekspedicija na Svalbard nije neopasna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 22, 2020 3:39 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/svj ... 15938.aspx

Pomogla se , zeru, s nešto postola.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2020 8:02 pm

Poštovana tajnice,
ovim putem prijavljujem kandidaturu za predsjednika Hrvatskog radioamaterskog saveza za sljedeće četverogodišnje razdoblje. U prilogu je moj životopis. Zadržavam pravo da listu članova IO predložim na samoj Izbornoj skupštini u skladu sa člankom 30. stavkom 3. poslovnika Skupštine HRS-a
Neka mi oprosti kolega Vincek, poslao sam ovaj mail svim skupštinarima budući se bliži zakonski rok sazivanja Skupštine a nemamo naznaka kad bi mogla biti...pa da ne bude nismo znali.
73, Rolando 9A3MR

Počelo je, počelo...
Ono što je zadnjih mjesec dana bila glasina, sada je postala istina. Ali, zar ovaj forum već nije pisao o tome ? Luča mikrokozma !
Ne odričem ja pravo drugu Laureatu da se kandidira, ali šta ako ga izaberu ? Bit će baš kako san prognozira, otac, sin, i duh sveti ! Dobrovoljni tajnik, doživotni predsjednik kluba, i predsjednik Saveza !
Nastavlja se nastavlja...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 06, 2020 9:29 am

Neka mi oprosti kolega Vincek
Ovo napisa drug Laureat.
Po čemu je on tvoj kolega ? On je za tebe space shuttle. Od ponašanja, do znanja.
A nije ti kolega, najmanje, ni po radioamaterstvu, jer dokle ga je tvoj pajdaš iz IO-a Hrle javno čerečio, ni krivog, ni dužnog, poradi klupskih antena na zemlji (u remontu), ti si šutija, ka kurva.
Dobro je reka Luka Bebić, novinaru u pero, kad je izrazio spremnost založiti kuću, da plati jamčevinu za Sanadera : On je moj prijatelj, i dobru, i u zlu.
U ovom slučaju (tvoja) šutnja, nije zlato, nego kukavičluk, i oduzimanje prava da ga (preko hobija) zoveš kolegom.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Oct 06, 2020 10:37 am

Bit će da si zaboravija na onu fotku u zamjenu za 9A2009ST LOG sa mojim vezama?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 06, 2020 10:48 am

Ništa ja nisan zaboravija. Iako će (očigledno) kampanja biti duga, ja iman "materijala" punu RABU s prikolicon .
Cilo jutro me jebuckaju Purgeri na mobitel, vele : Eto, sad imate Vašeg kandidata, glasajte za njega ! Svakome odgovaran isto : Vražji, a ne naš ! To je prvo.
Drugo, klika u Zagrebu je sve unaprijed odradila da imaju dovoljno (polutrijeznih) ruku. Sve san već napisa, od tečaja i novoupisanih u 2019. , kao baznoj godini, do vjernih žetončića, sve se zna, do u tančine.

Navodno će još dva kandidata dati svoje prijave. Kad je cirkus, neka bude Moira Orfei !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Oct 06, 2020 11:01 am

Moira Orfei više ne postoji.Ali ovaj "naš" je nenadjebiv!
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 06, 2020 11:09 am

Ja san, prošli misec, dugo razgovara s jednim bivšim predsjednikom. U toku razgovora sam mu DVA puta rekao, i obrazložio da je u mojih 55 godina u Savezu najbolje i najefikasnije vodstvo HRS-a bilo u drugoj polovici osamdesetih, kad je rukovodni organ bilo Predsjedništvo. Niko se u Dalmaciji i Istri nije bunio što su pretežito bili iz Zagreba, dapače, sve likovi kao iz priče, od Zlatka Kunsta, preko Marijana Horna, nadalje...
Što želim reći ? Ne postoji, i nikad nije ni postojao animozitet Dalmatinaca prema Zagrebu. Problem nije u Dalmaciji, nego u Zagrebu. Što bi rekli Mostarci, "nekvalitetni ljudi" su na značajnim funkcijama. Sve ostalo je stvar tehničkog odrađivanja.
Moš mislit koliko su pojedinci u IO "nekvalitetni" , i nekompetentni, kad javno napišu da je puno gore u jednoj Austriji, ili Nizozemskoj !
Je, u bajci Hansa Christiana Andersona.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 07, 2020 9:46 am

Evo, sve trču iz Austrije, na Šentilju ka i 41', u 6 kolona, za upisat se u HRS. Čitali HRS forum, pa se izblesirali...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 27, 2020 12:26 pm

Što je sa EU fondovima? Nismo li zaposlili jednu djelatnicu upravo zbog toga. Pa joj onda i povisili plaću upravo zbog toga. Koliko je godina prošlo? Da li je jedna jedina kuna došla? Da li je uopće HRS aplicirao na neki natječaj za dodjelu sredstava? Ako nije, zašto nema sankcija? Da sam ja uložio stotine tisuća kuna na nečiju plaću bome bi i očekivao rezultate. Kako očekujete da narod prestane spominjati uhljebe kad tolerirate takve pojave?

E moj Ivo, ja sam mislio da si ti iz Zadra, ne iz Hlebina ? Ona je pomogla sebi, sukladno naslovu ovog topica, ne nama.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK