Ovakva represija nije bila ni u staljinizmu ! 7PJT napiše korektan post, odma mu ga brišu, bacaju, da se ne čita istina. Jer, naučio sam to zarana, nitko se na laž ne ljuti, samo na istinu ! Jer , istina boli. Bol boli.
E sada, mnogi su progledali, i skontali, nas su prije 11 godina izbacili sa foruma zbog istih stvari, živa riječ bolje sječe od mača. 7PJT, i ostali slobodomisleći su skužili da je (sad) i na njih došao red, samo ako još koju zucnu ! Zna se procedura, prvo brisanje postova, pa kazne, akumulirani kazneni bodovi, izbačaj.
Ovo je, odavno, kombinacija staljinizma i fašizma, jednom riječju, jednoumlje 21. stoljeća.
Zato oni i njeguju ove fantom klubove, i titraju im jaja, jer samo preko njih mogu ostvariti većinu na izbornoj skupštini, i produžiti ovu tiraniju.
Ne bi me začudilo i da organiziraju elektronsko glasovanje, suprotno Statutu, gdje su širom otvorena vrata makinacijama svih vrsta. Šta je NO činio ove 4 godine ? Ništa. Zato su i makli Ivu i mene iz LEGALNO izabranog sastava, iako sam imao više glasova nego Pilat za predsjednika ! Ali, mafija ne spava.
Nije im pasalo onda, ne paše im ni sada. Pa mi stoga suprugu ucjenjuju članarinom, za dobiti potvrdu za pozivnu oznaku ! Jadnici, ni Victor Hugo vas ne bi bolje naslikao i opisao.
......najsvjeziji broj casopisa ????
Ka da izlazi svaki misec... ili bar ...kvartalno .. .

73 PJT
Ali to nije sve ! Nadovezao se i Adam, i njega su izbrisali ! Evo teksta :
Izlazi kvartalno....svake četvrte godine. :-X
Nadam se da će članstvo HRS-a prepoznati represiju, koja traje, i honorirati dahije...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja